Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kur'an-ı yakmaya kalkışan Rahip şimdi de Obama'yı astı

Kur'an-ı yakmaya kalkışan Rahip şimdi de Obama'yı astı

11 Eylül saldırılarını protesto etmek için 2011 yılında Kur'an-ı Kerim yakmaya kalkışan Floridalı Rahip Terry Jones, şimdi de Başkan Barack Obama'yı astı.

Obama'nın kuklasını darağacına çeken Jones, Başkan'a eşcinsel evliliğe izin vermesi, kürtajı desteklemesi nedeniyle öfke duyduğunu söyledi. Rahip Jones, Obama'nın izlediği politikaları için de, ''Radikal İslam'ın bastırılmış hali'' diye tarif etti.

Dünya Sosyal Yardım Güvercin Merkezi (The Dove World Outreach Center) adlı Gainesville şehrindeki kilisenin önüne Obama'nın kuklasını asan Rahip Jones hakında gizli servis soruşturma başlattı. Broaward-Palm Beach New Times adlı yerel gazetenin haberine göre gizli servisin Jones hakkında soruşturma açtığını yazdı. Gizli Servis sözcüsü Brain Leary de gazetenin haberini doğrulayarak Jones hakkında soruşturma yürütüldüğünü duyurdu.

Obama'nın kuklasına yapıştırılmış olan eşcinselleri sembolize eden gökkuşağı bayrağı için Jones, başkanın nerede durduğunu, nasıl yanlış bir politika izlediğine dikkat çekmek için astığını söyledi. Jones, Kur'an yakmaya çalıştığı dönemde olduğu gibi yine İslam'a sataşmayı da ihmal etmedi. Jones, Amerika'nın milli güvenliği için en büyük tehlikenin radikal İslam olduğunu iddia etti. Asılı olan Obama'nın kuklasına Kur'an da koymayı ihmal etmeyen Jones, Başkan için ''Obama Amerika'yı öldürüyor'' diye yazmayı da ihmal etmedi.

Temsil ettiği kiliseye 50'den daha az insanın kayıtlı olduğu Rahip zaman zaman agresif çıkışları ile dikkatleri üzerine toplamaya çalışan bir isim. Kur'an-ı Kerim yakmaya kalkışmasının dışında Amerika'nın Irak, Afganistan savaşlarını bitirmesini de eleştiren Jones, Obama'nın kuklasını Amerika'da ilk asan kişi değil.

Amerika'nın ilk siyahi başkanı olmasıyla tarihe geçen Obama'nın kuklasını ilk kez asılması yaklaşık iki yıl önce gerçekleşti. 2009 yılında iki kişi Kentucky Üniversitesi kampüsünde Obama'nın kuklasını asmak isteğine mahkeme izin vermedi. Kentucky'de Obama'nın kuklası mahkeme kararı ile engellenince bu defa 2010 yılının Mart ayında Rhode Island'da bir öğretmen sınıfa Başkan'ın kuklasını asarak tepkisini dile getirdi. Yine aynı ay içinde bir başka ırkçı da Georiga eyaletinde Obama'nın kuklasını şehrin en işlek caddesine asarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

CİHAN

haçlı sömürgeci zalimler...
B. Obama sanırım İslam Dünyası için olumludur çünkü Abd gibi bi AYI yı Dizginlemeye ve İrana saldırıyı engellemeye çalışıyor sanırım fakat Sayın Başbakan nasıl TSK içinden Düşmanlık görüyorsa B.Obamada Abd Devleti içinden Düşmanlıkla karşılanıyor.

Obamada digerkiler gibi malum lobilerin kuklasidir.

Türkiye Devletinde Sayın Erbakan Hoca nasıl Devlet tarafından LİNÇ edildiyse..
Devletler Güçlülerce İŞGAL ALTINDADIRLAR ,Millet dışarıda sadece piyon konumuna düşürülmüştür, Başbakan veya Başkanlar da TEHDİT altındadırlar..
İngiliz İşçi Partisi Başkanı Medya Patronu Mourdak adlı kişiden Korktuğunu açıklamıştır ..

Benim anlatmak istedigim,
Obamanin bir saldiriyi önlemesi filan yoktur.
Eger saldiri yoksa emin olunki bu durum obamanin iradesinde degil bilakis malum lobilerin henüz bunu gerekli görmemeleri veya sartlarin elverisli olmayisindandir.


Güncel Haberler

MollaCami.Com