Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Telefonla Günah Çıkaranlar..

Telefonla Günah Çıkarmı Demeyin.
Hıristiyanlıkta ruhbanlık vardır.Yani bir zalim suç işlediğinde Papaz Tanrı dedikleri varlık adına,Rabları İsa adına günah çıkartıyorlar.Yani Corç Puşt Irakta binlerce insanı katleder,Papaya bir telefon edince Günahları bağışlanır.Zaten Haçlı seferlerinin kararlarınıda bu sapık papalar almıyormudu?.Ne yazıkkı cocuk doğar doğmaz bu sapık fikre saplandırıyorlar.Bu saplantı kişi büyüdüğünde karşısına zulüm olarak çıkıyor.Ben bu haberi okuyunca İslamın ne kadar gerçek bir din olduğunu bir kez daha anlamış oldum.

TELEFONLA GÜNAH ÇIKARMAYIN DİNLİYORLAR

Mısır'daki Kıpti Ortodoks Kilisesi'nin Başı Papa Üçüncü Şenuda, Telefonla Günah Çıkarmayı Yasakladı.

Mısır’daki Kıpti Ortodoks Kilisesi’nin başı Papa Üçüncü Şenuda, telefonla günah çıkarmayı yasakladı. El Mesri el Yum Gazetesi’nin haberine göre, Kıpti Papa, "Telefonlar dinleniyor olabilir. İtiraflarınız devletin güvenlik makamlarına ulaşabilir" dedi.

Ülkedeki Kıpti Ortodoks azınlığın ruhani lideri, internette yapılan itiraflara da karşı çıktı. Üçüncü Şenuda, "Bu bir günah çıkarma sayılmaz. Çünkü internette bunları herkes okuyabilir ve bunlar sır olmaktan çıkarlar" diye konuştu. Şenuda daha önce de manastırdaki keşişlerin cep telefonu taşımasını yasaklamıştı.

Allah hepsini hidayete erdirsin
tesekkurler


Allah hepsini hidayete erdirsin
tesekkurler

konuya olan ilgi ve alakanız için ben tşkkr ederim.


Güncel Haberler

MollaCami.Com