Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


>>estetik harikası...!>>

bana çok ilginç geldi, paylaşmak istedim,



İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberine göre şimdi 48 yaşında olan Hang Mioku, ilk olarak 28 yaşında estetik ameliyat yaptırdı. Daha sonra ülkesinden ayrılarak Japonya'ya giden Mioku, çoğu yüzünden olmak üzere birçok operasyon geçirdi.

Habere göre, sık aralıklarla yaptırdığı operasyonların ardından yüzünün şekli bozulan ve genişleyen kadın, bütün bunlara rağmen aynaya baktığında kendisini hâlâ güzel buluyordu.



Mioku'nun yeni operasyon için başvurduğu doktorlar, artık devam edemeyecekelerini ve estetik cerrahi takıntısının, psikolojik bozukluk işareti olabileceğini söylediler.

Daha sonra Japonya'dan Kore'ye dönen kadın, yüzündeki inanılmaz tahribat nedeniyle ailesi tarafından tanınamadı.

Sonunda aşırı derecede şişip kabaran yüzün kızlarına ait olduğunun anlayan aile, derhal doktora başvurdu. Burada da durumun psikolojik bozukluktan kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruldu ve uygun görülen tedavi programı başlatıldı.


Ancak yeni tedavinin fazla pahalı olması nedeniyle Mioku tekrar eski yöntemlere başvurdu. Bu sırada Mioku'nun tanıştığı bir estetik cerrah, yüzüne silikon enjekte etmenin yanı sıra, kendi başına bu işlemi yapması için kadına silikon da temin etti.

Mevcut silinkonların bitmesi üzerine Mioku, inanılmaz bir şekilde yüzüne yemeklik yağ enjekte etmeye başladı. Yüzü büsbütün kabaran ve artık çocukların alay konusu haline gelen kadın, Kore televizyonlarına da haber oldu.

Kadının durumuna acıyan Korelilerin bağışlarıyla tekrar operasyon yapılan Mikou'nun yüzündeki şişlikler nisbeten azaltıldı. Ard arda yapılan operasyonlarla kadının yüzündeki harici maddeler alındı ancak yüzünün ürkütücü ve şekilsiz hali giderilemedi.

Telegraph, estetik cerrahi bağımlılığının nasıl bir felakete yol açtığını Mikou'nun da anladığını ve şimdi sadece, yüzünün ilk haline dönmeyi arzu ettiğini yazdı

Yaradanın verdiği güzelliği beğenmezsin he? Böyle olur işte...
İbretlik bir olay, güzel paylaşım, teşekkürler...

abooooo....hiç akıl yok bu millette..
ne diyim Allah akıl,fikir versin cümlesine...
paylaşım için tşkkrlr..

Şükürsüzlüğün sonu böyle olur... ;)
Estetik faciası olmuş bu hatun... :D
Neymiş ne olmuş :o Müstehak böylelerine yahu, azla yetinmeyen çoğu hiç bulmaz güzel olayım derken yüzüne bakılmaz hale gelmiş... :-X
Rabbim hidayete erdirsin, İnşallah en azından estetiği yaptırmak isteyenlere ders olur.(Hiç sanmıyorum ama yapan yine yapacaktır... :-X)))

:(

RABBİMİN verdiği güzellikle yetinmezsen işte kuldan gelen güzellikte böyle olur.Üzüldüm desem yalan olur kendi etmiş kendi bulmuş hem bu dünyasını hemde öbür dünyasını yakmış her iki taraftada kimseye bakacak yüzü kalmamış.

Paylaşım için teşekkürler ibretli.

Habere göre, sık aralıklarla yaptırdığı operasyonların ardından yüzünün şekli bozulan ve genişleyen kadın, bütün bunlara rağmen aynaya baktığında kendisini hâlâ güzel buluyordu.


::) ::) NormaL ßir insan yapmaz zaten.Günümüzde çoğaLdı ;kediye ßenzemeye çaLışan mı dersin,ßinLerce estetik yaptıran mı?

ßence manevi ßoşLuğun neticesi ßunLar.

müstehak olmuş >:(allahın verdiğine şükretmezsen halin bu olur işte
allah akıl fikir versin böylelerine

tek diyeceğim .

elhamdülillahillezi afani mimmebdelake bihi ve faddalani ala kesirin mimmen halaka tafdila..


Güncel Haberler

MollaCami.Com