Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Direksiyonda telefonla konuşmanın cezası

Direksiyonda telefonla konusmanın cezası

DTrafikte Cep Telefonuyla Konuşmaya En Yüksek Ceza 600 Euro İle Portekizde uygulanıyor. Türkiye Avrupada En Düşük Para Cezası Uygulayan Ülke.

Jabra tarafından yapılan araştırma, Avrupa ülkelerinde seyir halinde iken cep telefonu ile konuşmanın cezasının cep yaktığını ortaya koydu. Birçok Avrupa ülkesi seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücülere yüksek para cezası veriyor. En yüksek para cezası uygulayan ülke ise 600 Euro ile Portekiz. Portekiz’i 584 Euro ile İtalya, 501 Euro ile Norveç izliyor.
Türkiye Avrupa’da En Düşük Para Cezası Uygulayan Ülke
Jabra tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye 1,5 Euro para cezası uygulayan Rusya’dan sonra yaklaşık 29 Euro’luk (55 YTL) ceza bedeli ile en düşük para cezası uygulayan ülke oldu. Araştırmada Türkiye’nin yeni yıl itibariyle uygulamaya koyduğu artırılmış para cezalarına rağmen, Avrupa ülkeleri arasında en az para cezası uygulayan ülkelerin başını çektiği de göze çarpıyor.
Jabra Tatilcileri Uyarıyor
Özellikle yaz aylarına girdiğimiz ve tatil dolayısıyla sık sık seyahat edilen şu aylarda Jabra, tatilcileri trafik cezaları konusunda uyarıyor. Jabra, sürücüleri araçları ile gerçekleştirdikleri seyahatler esnasında hem para hem de para cezası almamaları için Bluetooth kulaklık kullanmaya davet ediyor.

Ülke Ceza
Avusturya 250 Euro
Belçika 106 Euro
Çek Cumhuriyeti 50 Euro
Danimarka 67 Euro
Finlandiya 51 Euro
Fransa 172 Euro’ya kadar
Almanya 40 Euro
Yunanistan 60 Euro
Hollanda 140 Euro
İtalya 584 Euro’ya kadar
Lüksemburg 74 Euro
Norveç 501 Euro
Polonya 60 Euro
Portekiz 600 Euro’ya kadar
Rusya 1,5 Euro
İspanya 150 Euro
İsviçre 63 Euro
Türkiye 29 Euro
İngiltere 75 Euro

bir elde direksiyon,bir elde cep tlfnu,,,
en basitinden kendi babam,
oraya yetişiyim buraya yetişiyim şu vazifeyide yapiyim vs,,,
annem kendini düşünmüyosan bizi düşün der...
tşkkrlr...

ve arti ingilterede ehliyetinize 3 ceza puani yaziyorlar 3 yil icerisinde toplam 12 puan ceza alirsaniz ehliyetinizi elinizden aliyorlar...


Güncel Haberler

MollaCami.Com