Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 123
Toplam 40 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree5Likes

Konu: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

  1. #31
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

      
    Alıntı kitapci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tessekur ederim Allah razi olsun sayenizde ziyaret etme firsatim oldu.... yanliz adres bakirkoy istikamtinden gidenler icin deil haberiniz olsun sans eseri.... bi yerde arabaya durduk tam orasi cikti sanki evliya yolu gosterdi....
    ne güzel vesile olmak.

  2. #32
    Aktif Üye Poyraz ahirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    1,392
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    senede 2 kere ziyaret etmek kısmet oluyor istanbula yakın bulunmak güzel.
    ne hazindirki 3 yılı geçti tamirat var hala düzenlenemedi kabri şeriflerinin yanına girilemiyor
    bu bahar ziyaretimizde tamiratın bitmiş olmasını temenni ediyorum
    http://i114.photobucket.com/albums/n263/garfield1421/1890.gif

    KİMSEYE GÜVENME BEYAZ GÜLÜN GÖLGESİ BİLE SİYAH OLUR.

  3. #33
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    bu arada ben mezarin tam olarak nerde oldugunu bilemedigim icin giriste okumustum duamda sormadim da... biride gostermedi ...daha cok vaktimi oranin bakimini ustenen kadinla konusmakla gecirdim....

  4. #34
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    ya ben giriste okuyim duam gider diye dusunmustum cok gaflet mi yaptim ben simdi yurtdisindayim...hem kadinla konusmak biranda cazip geldi daldim ....cunku o tarz bi is yapmak istiyordum gonullu o acidan....

  5. #35
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    2008 ziyeretimde tamir başlamıştı çoluk cocuk gittik..tamirat var diye kapamışlar.çocukların ilk ziyareti olduğu için önmeliydi.duvara çıktım.çalışanları çağırdım.beni yabancı turis sandılar ingilizce no no falan.bağırdım lan gelin oğlum ben türküm.neyse biri istemeye istemeye geldi.kilitli saç kapıyı araladı buyur dedi.nerelisin dedim.erzurumluyum dedi.ooo hemşeriyiz dedim .bak kardeşim.uzaklardan geldim.buraya bir daha ya gelirim ya gelemem aç şu kapıyı kabrin başında az dua edip çıkalım.istemeye istemeye açtı...ziyaretimizi çoluk çocuk yapmış olduk..şahsen 1983 lerde ilk ziyaretimde gayet bakımsız sade bir yerdi engel hiç yoktu.çünki bakımsız bir yerdi..şimdilerde farklı.....lakin inşaatın hala devamı ilginç.Mevlamız ziyaretlerimizi niyyetlerimizi kabul buyursun.sevdikleri hürmetine

  6. #36
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    amin ecmain.

  7. #37
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    2015.aralık...düzenlemeler olmuş.tokadi hazretlerinin kabri ,o alanda yeni yapılan küçük bir camii n önünde ,kıble tarafında..mevlam şefaatine nail eylesin

  8. #38
    Aktif Üye Poyraz
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,484
    Rep Gücü
    15

    Cevap: Ynt: Istambul a giderseniz uğrayın

    Alıntı cepni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet Emin Tokadi Hz lerinin kabri olarak mezarlığın içindeki demirlerle çevrili kabrimi ziyaret ettiniz?

    yoksa başka biryeri mi?
    benim bildigim baska bir yerde

  9. #39
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    demirle çevrili olan yer değil..caminin önünde.....

  10. #40
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    22

    Cevap: Istambul'a giderseniz uğrayın - Mehmet Emin Tokadi hz. -

    ziyarete devam

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Istambul'a giderseniz..6 - Eba Eyyüb-el Ensari hz. -
    Konuyu Açan: ihvan, Forum: Gezi & Seyehat.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj : 25-10-2013, 19:39

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •