Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kredi kartları...

Kredi diyelimki ,üç yada dört ayrı kredi kartına ayrı ,ayrı borçlarınız var.
Bu taksitlendirilmediği için sürekli çoğalıyor.
Yada sadece limitini ödediğiniz için hiç bitmiyor.
Nasıl bir çözüm bulmalı ?

bana da lazım bir çözüm.
elinde toplu parası olan birinden borç alıp taksit taksit ödeme olabilir :) varsa öyle bir imkan

Benim aklımada aynı çözüm geldi,fakat toplu para verebilecek birini bulmak lazım.
Faiz ödemekten kurtulmak için...!

bazı kampanyalar görmüştüm borcunuz ödüyor taksitlendiriyor ama borç min 10 bin lira fln olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
bnmki 1000 civarı old. için bana vermiyorlar :)

en güzeli kredi kartından uzak durmak. ancak malesef çoğu kişi için neredeyse hayatlarının değişmez bir parçası olmuş. ilk başlarda kullanmak cazip geliyor sonra ödeme zamanı gelince genelde zorlanılıyor veya hiç ödenemiyor. bazılarında da sizde olduğu gibi birden fazla kredi kartı var ve belli bir miktardan sonra ödemede ya çok zorlanılıyor ya da ödeme imkansızlaşıyor. tabi bankaların hiç acıması yok. faizi hemen yapıştırıyorlar. bu durumda kredi kartı faizleri çok yüksek olduğu için asgarisi ödense bile kredi kartının borcunun bitirilmesi imkansızlaşıyor. burada yapılması gereken ya uzun vadeli borç para bulmak, ya da hiç tasvip etmediğimiz halde bireysel kredi çekip onu taksitlendirerek kredi kartı borcunu ödeyerek bütün kredi kartlarını kırmak olacak.

En kısa yoldan kurtulmanın caresini bulmak gerekiyor..

Kredi kartı ne kadar kredi veriyor?

1000 lira 5000 lira ya da 10000 lira?

Neden biz bu mereti elimize almadan önce o kadar parayı kenara koyamıyoruz?

Madem ki koyamıyoruz, neden elimizde tutuyoruz?

Kredi kartı kullanmak haram mı?

Bilemiyoruz ama Alkolden daha tehlikeli.. Uyuşturucudan daha beter oldugu kesin. Günümüzde bazı ihtiyaçlar için gerek duyuyoruz. Ama paran varsa olmalı.

Bataklığa düştük ne yapalım?

Borç yiğidin kamçısıdır. Bir yerden toplu olarak almak kamçıyı elinizden alacaktır. Hadin içimizden biri çıkarsın çolugunun cocugunun rıskını ortaya koysun. 10 binlara toplu versin..

Ne olacak?

Kul hakkı.. ve üstüne, nasıl olsa ödendi;

Rahatlık, ferahlık vs..

En mantıklısı oturup girdini çıktını yazman ve ne durumda oldugunu görmen. Kimseden bişi beklemeden nasıl girdinse onu kapatmanın yolunu bulman. Bu hataya madem düşüldü. Bedelini de ödemek gerekiyor..

Unutmayın bu devirde bu ülkede her 10 kişiden 9 u kradi kartı borcu ile boğuşuyor. şu günlerde hiç kimsenin cebinden 10bin lıra cıkabileceğini sanmıyorum. Varsa da o kadar parası emin olun borcunu kapatacağı kişi sırası forumdakilere gelinceye kadar binlere geçer...

Rabbim kimseyi düşürmesin. Heleki bu devir de.. En güzeli bu mevzuları bu forumda biz hiç açmıyalım. Yoksa hapı yuttuk. buradaki yüzlerce kişinin en büyük derdi halinde kredi kartı..

Rabbim sonumuzu hayr eylesin

Ayagimizi yorganimiza göre uzatmak en iyisi bence.

Allah (c.c.) kolaylik versin...baska ne diyebilirizki?

Kredi kartları çıktı.Çıkalı millet borç batağına düştü.
İşsizlik de bu işe büyük katkıda bulundu.
İşsiz kaldın ,fakat ne yemek yemeden oluyor.Nede faturaları ödemeden nakit bulamazken kredi kartları imdada yetişdi .Ama oda ayrı bir dert haline dönüştü sonuçta...
Allah tüm kredi kartı mağdurlarının yardımcısı olsun...

Burada yapılması gereken ya uzun vadeli borç para bulmak, ya da hiç tasvip etmediğimiz halde bireysel kredi çekip onu taksitlendirerek kredi kartı borcunu ödeyerek bütün kredi kartlarını kırmak olacak.
Borcu olana hiçbir banka kredi vermiyor . :(

ya da borcu karşılayabilmek için 2. 3. ek işler bulabilmek.. Kullanırken yemesi güzel de, işte öderken ZAKKUM gibi oluveriyor.

Rabbim sonumuzu hayr eylesin

KARDEŞLER SELAM BEN KAMER AYNI DERDİN ORTAKLARIYIZ AMA BEN BU KARTLARA HİÇ BULAŞMAYALIM VEYA HEMEN KURTULALIM DERİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Sağolun arkadaşlar...
En iyisi bu kartlardan uzak durmak...
Allah Borçlu kullarına ödemeyi nasip etsin...!


Genel Soru ve Cevaplar

MollaCami.Com