Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Fırında Tavuk Bonfile

Malzemeler:

1 paket tavuk bonfile

Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ

1 soğan

2 patates

Tuz,pulbiber,kekik

Hazırlanışı:

Bonfilelerimizi bir kaba alıp,üzerine sıvıyağ,tuz,baharatlarımızı döküyoruz..

Doğradığımız soğanları ve patatesleri de ilave edip karıştırıyoruz.

Kabımızın üzerine streç film sarıp,buzdolabında iki saat marine ediyoruz.(Vaktiniz varsa daha fazla da olabilir)



Dillendirilmiş bonfileyi,yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye koyup ısıtılmış fırına veriyoruz.



200 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.Üzeri kızarınca,çevirip altının kızarmasını da sağlayın..

Kızarınca servise hazırdır.Afiyet olsun :)


Firin ve Et Yemekleri

MollaCami.Com