Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Karanlıkta parlayan boya

Karanlıkta parlayan boya



Karanlıkta parlayan boya Işıkla kendi kendisini temizleyen antibakteriyel boyadan sonra şimdi de, karanlıkta parlayan ışık veren boya üretildi. Herhangi bir aydınlatma cihazından ya da gün ışığından bünyesine aldığı ışığı karanlıkta geri veren bu boyaların hammaddesi olan Fosforix Pigment farklı üretim alanlarında da kullanılabiliyor. Aydıntaş şirketinin ürettiği ürün Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor.



Işığı karanlıkta veriyor
Fosforix’in ışığı gördüğünde yansıtarak parlayan halk arasında fosforlu boya diye bilinen boyadan farklı bir ürün olduğunu belirten Aydıntaş Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Orhon, bu ürünün doğal ortamdan veya ışık enerjisinden almış olduğu ışığı karanlıkta veren bir boya olduğunu bildirdi.

Karanlıkta ışık veren boya dışında PVC, akrilik, polyester, cam gibi alanlarda da kullanımı mümkün olan bu hammadde, minerallerin değişik koşullar altında “aktivatör” denilen yabancı maddelerin etkileşimi sonucu geliştiriliyor. Bünyesine aldığı ışığı ürünün özelliğine ve ışık miktarına bağlı olarak 1 saat ile 24 saat arasında geri veren bu boyanın şarj-deşarj olayı 10 yıl boyunca devam ediyor.

çok güzel benim çok hoşuma ditti açık havada uyuyo rgibi hisseder insan kendini
yada gökyüzünü yakın ::) güzel bir buluş tşklr

Hoş duruyor denesek mi ::)

Çok güzel görünüyor.Teşekkürler kardeşim.

Bilgi için teşekkür ederiz kardeşim.

gece bi başka güzel durmuş...
ne güzel dalıp gidilir....

Çok beğendim, güzel bir şey :)

çok güzel gerçekten..


çok güzel gerçekten..

Güzelmiş hakikaten de ben korkarım yahu :P


Ev dekorasyonu

MollaCami.Com