Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Dekorasyon Önerileri

Zaman ayırp Okudugunuz ıcın ben teşekkur ederım faıdelı olduysa ne mutluhicran kardeşim :)

Emegine saglik zambak kardesim

vakıt ayırdıgınız ıcın teşekkur ederım vesıle kardesım ;)

hımmm.enteresann :)...çok güzel bir konuya yer verilmiş...yakında lazım olacak.zambak kardeşime teşekkür borcumuz olsun...


hımmm.enteresann :)...çok güzel bir konuya yer verilmiş...yakında lazım olacak.zambak kardeşime teşekkür borcumuz olsun...
:) est asıl sız vakıt ayırıp okudugunuz i.in ben teşekkuru borç bilirim kardeşim ;)

guzel yorumunuz ıçin teşekkurler inş. faideli olmuştur.

Yaşadığınız mekanda huzur ve mutlu bir ortam oluşturmak için Eşyaların düzeni Koku ve renkler çok önemlidir. Yeşil rengi doğayı simge eder ve insana sakinlik verir. Mavi renkte yeşil kadar sakindir. Özellikle banyoda ve yatak odasında bu iki renk çok kullanılır.
Koku detayları
Koku hatıraları canlandırır. Evinizde sümbül, portakal ve çiğdem kokuları kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca temiz bir koku için bir damla sedir ağacı esansı, 3 damla çam ağacı esansı ve 2 damla biberiye esansını karıştırabilirsiniz. Romantik bir koku istiyorsanız, 2 damla sardunya çiçeği esansı, 2 damla portakal esansı ve 2 damla ylang ylang esansını karıştırabilirsiniz.


İç dekorasyonun en önemli parçası hiç kuşkusuz mobilyalardır. Evinizi, odanızı dekore ederken yapacağınız seçimler, sizin hayata bakışınızı, zevk dünyasındaki gezintilerinizi yansıtacaktır. Güzel dekore edilmiş bir oda, pahalı bir oda anlamına gelmemektedir. Pahalı ve marka mobilyalarla, sektörde kendisi ispatlamış markalarla evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz. Ama buna her zaman gücünüz yetmeyebilir. İşte bunun için evinizi dekore ederken kullanacağınız ufak ayrıntılar evinizi/odanızı hem zengin gösterebilir, hem de bütçenize dokunmayabilir.


Bunu sağlamak için bir sanatçı titizliği ile, bir ressamın tuvaline vurduğu fırça darbeleri gibi evinizi döşemelisiniz. Şunu unutmayın ki sizin beğenmediğiniz bir şeyi hiç kimse beğenmez

Çok sıradan görünen bir misafir odasını, duvara asacağınız bir halı yada tablo ile, hatta hiç beğenmediğiniz bir eski kilim ile mükemmel bir hale getirebilirsiniz.



Bilgiler mükemmel.. Teşekkürler.Ellerinize sağlık.

çok faydalı bilgiler. teşekkürler

Vakit ayırdığınız için ben teşekkür ederim kardeşlerim :)

"Salonlardaki oturma grubunun televizyon etrafına yerleştirilmesi hatadır. Salonlar samimi sohbet ortamı oluşturmalıdır. Küçük mekanlarda televizyon, salonun en önemli objesi olmamalıdır."

Bu çok yapılan bir hata gerçekten,sanki evimizin en kıymetli eşyası yada değerli bir miafir edasıyla baş köşelerde ::)

Bu yüzden galiba bir süre sonra hayatı yaşamaktan vazgeçip sadece seyretmeye başlıyoruz...

Haklısınız anise kardeşim :-[

tşkler güsel detaylar

bu arada zambak imzandaki renkli ve o güsel yazıyı nasl yazdın o yazıyı bende istiyorum benim imzamda o şekilde olsunnn


Ev dekorasyonu

MollaCami.Com