Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bursa Fotofest’te kayıtlar başladı





ULUSLARARASI fotoğraf festivali Bursa Fotofest 2012, Türkiye’nin en büyük para ödüllü amatör fotoğraf yarışmasını düzenliyor! 15-21 Eylül 2012 tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan festival; amatör fotoğrafçıların başvurularını 10 Eylül 2012 tarihine kadar kabul ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ana sponsorluğunda düzenlenen ve gelenekselleşme hedefiyle hayata geçirilen uluslar arası fotoğraf festivali Bursa Fotofest; Türk ve dünya fotoğrafçılarını, sergiler, gösteriler, atölye çalışmaları, seminerler, paneller gibi faaliyetlerle dolu zengin bir programla Bursa’da buluşturuyor.

Bu yıl ikincisi, “İnsanlığın İzleri” konu başlığı ile düzenlenen Bursa Fotofest 2012; dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan insanların, savaşlara, ekonomik problemlere ve tabiî kaynakların tükenme tehlikesine rağmen, hayatın her alanında verdiği o soylu mücadeleyi anlatan fotoğraflara ve böylesine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyor. Türkiye’nin en büyük ödüllü amatör fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen amatör fotoğrafçılar, 10 Eylül 2012 tarihine kadar Traces of Humanity - Bursa Photo Fest - International Photo Awards ve Kentin İzleri - Bursa Fotoğraf Festivali - Ulusal Fotoğraf Yarışması - sitelerinden başvurularını yaparak fotoğraflarını gönderebilirler.

Bilgi için: BursaPhotoFest 2012 | Bursa Fotofest, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından oluşturulan ve Bursa Ticaret Borsası


Etkinlikler - Organizasyonlar

MollaCami.Com