Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yurtlara hızlı ve parasız internet hizmeti verilecek

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yurtlarda 1 Ocak’tan itibaren hızlı çalışan ve parasız olan internet hizmeti başlatılacağını söyledi.

Kılıç, Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu ile Tınaztepe Erkek Örgenci Yurdu’nu ziyaret etti. Öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Bakan Kılıç, yemekhanedeki yemekleri inceledi.Kılıç, burada yaptığı konuşmada, ‘’Türkiye’nin üniversitelerinde olan ve güçlü geleceğimizin inşasına katkılar sunacak gençlerimize önem veriyoruz’’ dedi. Kılıç, burs ve kredi ile yurtlarda kalan öğrencilere yemek yardımı tutarlarının yıl başından itibaren artırılacağı müjdesini verdi.

Öğrencilerin sosyal paylaşım siteleri üzerinden, hızlı çalışan ‘’paralı internet’’ talep ettiklerini kaydeden Kılıç, ‘’Yurtlarda 1 Ocak’tan itibaren hızlı çalışan ve parasız olan internet hizmeti başlatılacak’’ dedi. Kılıç, Türk imalatı uyduların, insansız hava araçlarının yapıldığını belirterek, ‘’Sizin birikiminize, beyin gücünüze bu ülkenin çok ihtiyacı var. Öğrenciler, bol kitap okumalı ve mutlaka bir yabancı dil öğrenmelidir’’ diye konuştu.


Yeni Asya Gazetesi


Egitim Haberleri

MollaCami.Com