Toplam 10 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 150 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1
    Aktif Üye Poyraz Zümrüd-ü Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    1,717
    Rep Gücü
    18

    Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

      


    Kanlı Gömlek

    Ömer Rıza Doğrul
    Can Kitabevi
    Roman


    İslâm Târihinin en feci olaylarını tasvir eden bu şâheserde aşağıdaki olayları tüm ayrıntılarıyla ve heyecanla okuyacaksınız:

    - Hazret-i Osman'ı nasıl şehîd ettiler?

    - İlk Yahûdî dönmelerinin kurdukları gizli ve yıkıcı cemiyet,

    - Bu cemiyetin Müslümanlar arasında çıkardığı büyük fitneler,

    - Hazret-i Osman'ın Şam sokaklannda dolaştırılan kanlı gömleği,

    - Hazret-i Ali ile Hazret-i Âişe arasında yapılan kanlı savaşlar...
    Sen!
    Kandili bile görmeyen kör!
    Kandille neyi göreceksin?


    Sadi-i Şirazi

  2. #2
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    29

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Bıçak sırtı bir kitap, okurken itikadınızı sağlam tutmanız lazım
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  3. #3
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    18
    Rep Gücü
    9

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Bendeniz okumanızı tavsiye ederim. Her ne kadar kurgulanmış bir eser dahi olsa, en azından bilgi ve fikir sahibi yapar.

  4. #4
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,993
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    mutlak okunmalı.. ve cennet fedaileri devamında okunmalı

  5. #5
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    1
    Rep Gücü
    0

    Сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡

    заказать лендинг
    заказать лендинг пейдж
    заказать лендинг под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    заказать сайт лендинг
    заказать лендинг москва
    заказать лендинг недорого
    заказать лендинг цена
    заказать лендинг пейдж под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    заказать лендинг пейдж недорого
    заказать создание лендинга
    Ğ¿Ñ€Ğ¾Ğ´Ğ°ÑŽÑ‰Ğ¸Ğ¹ лендинг заказать
    лендинг пейдж заказать москва
    заказать лендинг под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ недорого
    заказать сайт лендинг пейдж
    заказать сайт лендинг цена
    заказать дизайн лендинга
    заказать создание лендинг пейдж
    заказать лендинг под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ москва
    заказать лендинг пейдж под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ москва
    заказать лендинг дорого
    заказать разработку лендинга
    где заказать лендинг
    лендинг
    лендинг пейдж
    сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    создание сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ цена
    разработка сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ москва
    официальный сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    заказать сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ недорого
    интернет сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    создание сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ цена
    сайт визитка под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    стоимость сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    сколько стоит сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ цена москва
    создание сайтов под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ москва
    магазин сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    купить сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    изготовление сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    разработка сайтов под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ москва
    разработка сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ цена
    заказать создание сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    заказать сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡ цена
    создание интернет сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡
    веб сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡

    Доброго времени суток, Ğ¿Ñ€Ğ¸Ğ²ĞµÑ‚ÑÑ‚Ğ²ÑƒÑŽ!
    Ğ£ кого заказать лендинг с высокой конверсией?
    Хочу Вам порекомендовать очень крутых ребят, которые создаю мощные сайты, которые позволят получить Вам много клиентов:
    Агентство называется
    разработка сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡.


    Компания подготовит для Вас:
    - Ğ¿Ñ€Ğ¾Ğ´Ğ°ÑŽÑ‰Ğ¸Ğ¹ лендинг
    - мульти-лендинг
    который:
    - принесёт много потенциальных клиентов
    - сделает Ğ²Ñ‹ÑĞ¾ĞºÑƒÑŽ ĞºĞ¾Ğ½Ğ²ĞµÑ€ÑĞ¸ÑŽ
    - будет отличной визиткой
    Пожалуйста, обращайтесь:
    интернет сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡,
    сколько стоит сайт под ĞºĞ»ÑŽÑ‡.

    Ğ’ наше время сайт - ĞºĞ»ÑŽÑ‡ĞµĞ²Ğ¾Ğ¹ фактор продвижения бизнеса в интернете, поэтому от того, какого качества будет создан сайт - зависит качество бизнеса, количество привлеченных клиентов и прибыли.
    ĞŸÑ€Ğ¾Ğ´Ğ°ÑŽÑ‰Ğ¸ĞµÑÑ сайты с мощным дизайном, адаптированные под смартфоны.
    Бонус для Вас: прикольная картинка:





    создание интернет сайта под ĞºĞ»ÑŽÑ‡.

  6. #6
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Aug 2021
    Mesajlar
    3
    Rep Gücü
    0

    Rodneyemize

    <a href=https://reduslim.health/>reduslim e pericoloso</a>
    Rodneyemize

  7. #7
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    <a href=https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/>bitcoin miners</a>
    <a href="http://www.mareikesworld.de/2010/05/28/daheim/comment-page-485/#comment-121644">earn bitcoin</a> c977a7e

  8. #8
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    <a href=https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/>what is crypto mining</a>
    <a href="http://ai110zjyfv.smartrelease.jp/forum/forums/topic/s-t-r-e-a-m-roma-atalanta-live-stream-free-soccer/page/58/#post-427701">earn bitcoin</a> 834bcb8

  9. #9
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    <a href=https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/>faucet bitcoin</a>
    <a href="https://cvetshtor.ru/blog/nedorogie_shtory_na_zakaz/#comment_407469">earn bitcoin</a> 8de9c97

  10. #10
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    <a href=https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/>bitcoin farm</a>
    <a href="http://www.jejudomain.com/board/cash2/view_new.php?table=tpsxjgusrma&no=985">earn bitcoin</a> e9c977a

  11. #11
    Aktif Üye Aktif
    Üyelik Tarihi
    Jul 2021
    Mesajlar
    217
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Weiterleitungshinweis
    <a href="https://www.proveeduriasarg.com.ar/hola-mundo/#comment-6517">Демонтаж стен москва</a> c977a7e

  12. #12
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    <a href=https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/>computer mining</a>
    <a href="http://pir-zerkalo.ru/product/708-714-197/">earn bitcoin</a> 7e445_a

  13. #13
    Aktif Üye Aktif
    Üyelik Tarihi
    Jul 2021
    Mesajlar
    217
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Weiterleitungshinweis
    <a href="https://www.biancaburattini.org/memento/#comment-5415">Демонтаж стен москва</a> 9c977a7

  14. #14
    Aktif Üye Aktif
    Üyelik Tarihi
    Jul 2021
    Mesajlar
    217
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Weiterleitungshinweis
    <a href="https://centralpaanimalaftercare.com/product/cremation-ash-fill-kit/#comment-21043">Демонтаж стен москва</a> 7e440_e

  15. #15
    Aktif Üye Aktif
    Üyelik Tarihi
    Jul 2021
    Mesajlar
    217
    Rep Gücü
    1

    Cevap: Kanlı Gömlek / Ömer Rıza Doğrul

    Weiterleitungshinweis
    <a href="http://devices4inquiry.aisencc.com/2014/11/05/c-p-snow-the-two-cultures/#comment-41357">Демонтаж стен москва</a> 4076834

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Hasan Sabbah'ın Cennet Fedaileri / Ömer Rıza Doğrul
    Konuyu Açan: Zümrüd-ü Anka, Forum: Edebiyat Kitapları.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 13-03-2012, 15:06
  2. DoĞruL Ey Mescid_i Aksa!
    Konuyu Açan: meymune, Forum: Zulmün Vesikaları.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj : 09-01-2009, 21:49
  3. Kazaya Rıza Hakkında...
    Konuyu Açan: Tuana, Forum: Hayatın İçinden İslam.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj : 18-07-2008, 12:14
  4. Bir Gömlek Bir Yelek?
    Konuyu Açan: Ecyad, Forum: Serbest Kürsü.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 13-03-2008, 01:44

Bu Konu İçin Etiketler

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •