Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tamda bu zamanlarda yapılacak dua

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Ey RABBİMİZ CELLE CELALÜH ne olur bizleri affet bağışla mağfiret ve setr eyle,koru,kurtar,iki cihanda da cezalandırma,rahmet ve merhamet et...Bütün müslüman kardeşlerimizide.Müslüman kardeşlerimizi ve vechine uygun bütün insanları korona belasından,kıtlıktan,depremlerden ve diğer şerlerden ve şer peşinde koşan zalimlikten beslenen kimselerin yaptığı ve yapmayı planladığı şerlerden muhafaza eyle koru.senin mübarek kıldığın beldelerin üzerindeki şer bulutlarını Rahmet,merhamet ve mağfiretinle kaldır YA RAB CELLE CELALÜH.

Allahümme, inneke afuvvun tuhibbul afve, fa’fu anna.​(1)

Sen herşeye gücü yetensin,Sen herşeyi bilensin Kudretin,Azametin ve Şanın hakkı için PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hakkı için,EHLİ BEYT ALEYHİSSELATU VESSELAMLARIN hatrı için bu isteklerimize kafi gel Ya ERHAMUR-RAHİMİN Ya ERHAMUR-RAHİMİN,Ya ERHAMUR-RAHİMİN CELLE CELALÜH,Ey RABLERİN RABBİ,Ey RABLERİN RABBİ,Ey RABLERİN RABBİ CELLE ŞANÜH amin,amin,amin ve SUBHANE RABBİKE RABBİL İZZETİ AMME YESİFUN VE SELAMUN ALEL MÜRSELİN VEL HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN EL FATİHA

(1)İslamiforumlar .net


Dua edelim

MollaCami.Com