Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Gördüğüm rüyalar beni korkutuyor, yardımcı olabilecek kimse var mı?

mrblar. gecerli rüyamda mısırda bulunuyorum ve tanımadığım insanlarla arapça konuşuyorum. konuştuğum kelimeleri sabah sözlükten incelediğimde arapça kelimelerin karşılığının dığru olduğunu görüyorum. mısırda bilmediğim bir kütüphaneye gidiyorum internetten araştırdığım kadarıyla gittiğim kütüphane gerçekten var. bu konulard dha önce bilgim olmamasına karşın şu an 50-60 kelime öğrendim ve bunları rüyamda kullanarak konuşarak öğrendim.devamlı mısırda olduğumu görüyorum ve araştırdıkça oranın resimlerinden aynı yerleri görüyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ilginc bir durum. hayirdir insllh

hayra yoralım hayır çıksın İNŞALLAH.

çünkü Peygamberimiz S.A.V rüyyı görende deyil yoranda buyurmuş..
MEVLA hayırlara tebtil etsin..

Amiin. hayırlısı neyse o olur inşallah...

ßiLdiğim kadarıyLa normaLdi..ßir akraßam da kur'an-ı kerim'i rüyasında öğrenmişti..hayırLıdır inş..

Rabbim rüyanızı hayırlara vesile kılsın inşallah. Rüya hakkında yorum yapmak bize düşmez tabii ama korkulacak birşey yok ki bence çok güzel bir rüya görmüşsünüz kardeşim.

[center]Peygamber Efendimiz sav. söyle buyurur:
Rüya üç kisimdir: biri Salih rüya olup müjdedir. DiGeri seytanin verdiGi üzüntüdür. Üçüncüsü de kisinin kendi kendisine konustuGu seylerdendir. Biriniz hoslanmadiGi bir sey görürse hemen kalkip namaz kilmali, onu kimseye söylememeli.

Rüya, devamli kapisi hayale açik bulunduGu için, görülen seylerden bir hüküm çikarmak, bazi meseleleri ona bina etmek ve neticelere varmak hakikate uygun görünmemektedir.

Fakat sadik(doGru) rüyalar müminler için müjdeci, ferahlatici ve sevindirici bir mahiyete sahip olduklarindan, bu durumda bazi sadik rüyalar, ehli tarafindan tabir edildiGi zaman bazi gerçeklerin ucunu gösterebilir.
hayırlara vesile olsun rüyanız kardeşim[/center]

BU YAŞADIĞINIZ OLAY LEDÜN İLMİ GİBİ,ONDADA RÜYADA ÖĞRETİM VARDIR.BENİM Bİ TANIDIĞIMA RÜYADA BÖYLE KURAN ÖĞRETİLDİ.AMA TABİ BAŞKA ŞEYLERDE OLABİLİR.ÖĞRENDİĞİNİZ KELİMELERİN ANLAMLARINI YAZAR MISINIZ?

BİR DE RUH ZATEN GEZİNTİDE OLDUĞU İÇİN OLABİLİR NORMALDİR.KORKACAK BİŞEY YOK.


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com