Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


güvenilir site ve şahıslar

selamun aleykum kolay gelsın....ben yaklasık ıkı uc ay once nette gezınırken kaza namazı ıle bır sıtede yoktur ıfadesı ıle karsılastım ve bıdat yaptıgımı zannederek 13 14 ay kıldıgım kaza namazını bıraktım hatta iş yerımde bazı arkadaslara tartısdım bu konuyu...ve arastırdıkca yenı seyler yenı bılgıler ogrendım bunların ıcınde guvenılır ve guvenılmez sıteler ve sahıslar belırdı kafamda

ve bır cok kısınınde bu kısılerden etkılenecegını benım gıbı boslukta bulunabılecegı dusuncesıyle sızden suan sıtelerde ve tv lerde gunumuzde olan sahıs ve sıtelerı acıklamanızı ıstıyorum egerkı sıtenızde var ıse lınkı verırmısınız...cunku gercekten onemlı bır konu...kafamda bıraz dusunceler belırmeye basladı ıyı ve kotu hakkında ama sızler gıbı daha bılır kısılerden duymak ısterım.....tesekkurler ....
selametle....

kaza namazi var ki bence www.zehirli.org da guvenilir siteler yaziyo buna emin ol

Kaza namazı olmaz mı hiç.. "Kazaya kaldı" tabirini hiç duymadın mı?

Orucu bozanlara bak.. Orucu kazaya bırakan nedenler var..

Hatta 61 gün keffareti bile var..

Namaz'ın da kazası var. Fakat kazasını yapmış olmak o farz namazı kılmış gibi sevap vermez. Yarın ahirette ya rab vaktinde kılamadım ama kazasını yaptım diyecek yüzünüz olur..

http://www.zehirli.org/fetvalar/fetva-siteleri.html

Zehirli.org adresinde fetva veren siteler üzerine görüşler yer almakta. Orada forum sayfalarında farklı görüşlerin de olabileceğini belirttik ama direk fetva siteleri hakkında genel görüşlerimiz açık ve nettir

peki onceden namaz kilmammissan sonradan namaza baslamissian kaza lar gecerlimidir

Kaza namazı demek vaktinde kılamadığın namazları (sebebi ne olursa olsun) vakit bulduğunda eda etmek (yerine getirmek) demektir zaten can..
Ve bu kazaları ne zaman istersen kılabilirsin Yalnızca- güneş doğarken- tam tepede iken - güneş batarken , hiç bir namaz kılınmaz.
Fetvanın dışında takvası aslında en güzeli vaktinde olması şimdi bir sevdiğin var ve yanına o beş vakitte gidebilirsin
koşa koşa mı gidersin yavaş yavaş mı? işte ne kadar sevdiğimizi bundan anlayabiliriz. Üşeniyor da biraz sonra diyorsan demekki onu önemsemiyorsun.
Yok yahu biz de o sevgi ne arar? Bir sevdiğin olsa görüşme saatini heyecanla merakla beklersin, sonra uçarcasına koşarsın yanına ya biz? aman gitmesem olmaz mı der gibi.
Şu çok hoşuma gitti peygamberimizin (s.a.v) in insanları zorla cennete sürüklüyorum onlar gelmek istemez demesi gerçekten niye nazlanırız ki? cennet kötü bir yer değil ki?? ;)

MELISSA HARIKA YAZMISSIN BENI NAMAZA ADAPTE EDIYOSUN


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com