Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


PARAGRAFTAKİ GİZLİ YİRMİ ÜLKEYİ BULABİLİRMİSİNİZ?

Paragraftaki yirmi ülkeyi bulun ;D

''Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal ******, tam bir ******.

Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu.''

Bakalım 20'sine bulabilecek misiniz?

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safransarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç romanyazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Simdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böylesudan sebeplerle ziyan oldu...

tebrikler prof.bende yenice bir yerden alıntı yapmıştım konuyu. eline sağlık bu kadar hızlı çözmüşsün. ben bile daha on dörtteydim. maşallah.

:) :) :)

rica ederim..
ben bu konuyu bir ara paylaşmayı düşündüm tamamını bulamamıştım yarıda kalmıştım konuyu görünce aklıma geldi onları aradım sadece..

:o :o helal olsun oylece baktım durdum yazıya :-[ merakla cevabı bekledım , helal olsun prof kardesım :)

tebrikler prof kardeş...

:) :) :)

rica ederim..

çok güzel teşekkürler
Ben baksam baksam bulamazdımm....

Ben de daha önceden görmüştüm fakat yarıdan sonrasına geçememiştim ::)

de keşke yorumlara bakmasaymışım :D

Paylaşım için yörükefe'ye çözüm için de Sn prof'a teşekkürler...

5 tane buldum ama kelime kelime aramıştım ::)
Teşekkürler güzeldi.Ayrıca Prof.Kardeşim tebrikler hakikaten hiç tahmin edemeyeceğim yerlerden bulmuşsunuz :)


Coğrafya Oyunları

MollaCami.Com