Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bulamadiklarinizi buradan sorun

anket bolumu warmı yoksa warda benmı goremıyorum

henüz öyle bir bölümümüz yok kardeşim..

ılgınıze tesekkurler

yakında olacak..

ınsallah

Hutbeler ve vaazlar bölümünde nasıl paylaşımlarda bulunabiliriz,sonra yalnış anlaşılmasın yapılan paylaşımlarımız ???

O bölüm şu anda paylaşıma kapalı.

Yotube Videolar bölümünün adı Online Videolar olsa daha iyi olmaz mı? başka video sitelerinden de paylaşım oluyordur herhalde öyle değil mi??

Yalnızca youtube'den yükleniyor. Youtube kapalı olduğundan kısa zaman önce google videolarının da yüklenmesi sağlandı. Forumda istediğiniz her videoyu koymanız mümkün değil, her bir site için ayrı kod gerekiyor. Şu anda yalnızca youtube ve google videolar paylaşılabiliyor. Bu nedenle o bölümün isminin "youtube videolar" olması oldukça mantıklı...

ağabey ben izlesene.comdailymotıon ve birde googlevideo nun kendisinde oolan yani başka siteden alınmamış olan videolarının kodlarının nasıl kullanılacağını öğrendim dilerseniz resimli olarak anlatımda yapabilirimi arkadaşlar için fakat paylaşmak istediğim her videoda yönetici arkadaşlardan birini rahatsız edeyim mi yoksa paylaşayımda uygun değilse yönetici arkadaşlardan biri silsin mi? yalnış anlaşılmasın elbette ki forum kuralları dahilinde paylaşımlar yapmaktır niyetim lakin ola ki benim öngöremediğim bişey olur o yüzden diyorum.

ve birde faruk abi hakkınızı helal edin hep sizin başınızı ağrıtıyorum özelden sorularımla o yüzden burdan yazıyorum artık sorularımı..

selametle..

Sorularınızı dilediğiniz yerden sorabilirsiniz...

***

Bahsettiğiniz sitelerden video yayınlamak için gerekli kodlar kod bulamadığımızdan veyahut o sitelerin videolarını yayınlamayı beceremediğimizden kaynaklanmıyor. Zira google video ve youtube siteleri kendi videolarımızı upload edebilmemiz için yeterli. Bahsettiğiniz sitelerde bırakın müziksiz video bulabilmeyi izlenecek video dahi bulmak çok zor.

Gerektiğinde kendimiz hazırlıyoruz; müzikli videolar mollacami forumuna hiç yakışmıyor. Bir müslümana haram nasıl yakışabilir?

sitede Eskişehir'de okunan sabah ezanı'nı çok aradım bulamadım.Merkezi sistemle okunan
ezan sanki içime işledi.İstanbul'da her camide aynı sesi aradım.Sizden isteğim siteye sadece sabah ezanını koymanız.TEŞEKKÜRLER

Benim sorunum: 2 tane mesajim oldugu yaziyor ama acamiyorum malesef, nedendir , ne yapmam lazim bilemiyorum....
Yardiminiza simdiden tesekkürler.....

:( :( :(

explorer popup engellemeden dolayı sayfa açılmıyordur kardeşim yukardaki menüden

FORUM Ara Profil Mesajlarım HATIM Kitap Radyo ihya Çıkış

mesajlarım kısmına girip gelen mesajları okuyabilirsiniz..

Ilgilendiginiz icin tesekkürler Prof....
Ama malesef o sekilde olmuyor....

Üstte: Özel mesajlariniz aktif degil! yaziyor.....

Ekranin ortasinda da: Bir hata meydana geldi!
Main temasi yüklenemiyor! yaziyor.....


Bulamiyorum, yardim edin..

MollaCami.Com