Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


müslümanlık üzerine

Allaha hamd olsunki hepimizi müslüman olan bir toplumda yarattı kendisine kul olmamızı kolaylaştırdı.ve o yüce peygamber olan Hz.Muhammed (S.A.V)gibi bir sevgiliye ümmet eyledi.bizede onun izinden gitmek ve ona ümmetlik vazifesini yerine getirmek kalıyor.onun sünnetlerine uymak ve ondan kalan islam mirasını sonuna kadar insanlara anlatmak ve görevlerimizin bilinciyle yaşamak ve bizden sonraki insanlara aynı mirası olduğu gibi aktarmak lazımdır sizleri Allahın selamı ile selamlıyorum selamün aleyküm

Ve aleyküm Selam ve Rahmetüllah kardeşim. Eyvallah
Bu vesile ile hoş geldiniz.
Evet haklısınız, ne kadar şükretsek az. Müslüman bir ülkede Müslüman bir anne ve babadan dünyaya gelmişiz. Konunuzda da vurguladığınız gibi dünyaya gedikten sonrası çok önemli. Efendimize ümmet olmak
ve o ümmetliği aynı çizgide, islam dairesi içinde devam ettirmek de bir o kadar önemli. Zaten büyük zâtlar, her yüz senede bir gelen mücedditler hep onun için çalışmışlar, çabalamışlar gayret göstermişlr. Ve gelmelerinin yegane sebebi de bu değilmidir!!!.
Onun içindir ki Silsile-i Sadat'tan Ebu'l Faruk Hazretleri mübarek sözlerinde;
"Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, Gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez" buyurmakla nasıl hal ve hareket edilmesi gerektiğini bizlere göstermektedir.
Yine diğer bir mübarek sözlerinde;
Şu bogazin sulari ve azgin nehirler nasil akiyorsa, Ümmet-i Muhammedin fertleride cehenneme öyle akiyor. Bu ümmet bizim imdadimiza muhtaç, Cenab-i hak uykumuzu alsada taki sabahlara kadar ders okusak buyururlarmış.
Hal böyle iken bizlere düşen vazife, ehli Sünnet çizigisinden, efendimizin çizmiş olduğu çizgiden,
Emir bil maruf nehi anil münkere dikkkat ederek bir milim şaşmamak üzere hayatımızı idame ettirmek bizlere düşüyor.
İşte bizler Mollacami ailesi olarak bu çizgiyi devam ettiriyoruz ve ettirecek ve ettirmeye gayret edeceğiz.
Son nefes ve son nefes de dahil iman islam Kur'an yolundan ayırmasın.
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerlerimize olsun...


Bulamiyorum, yardim edin..

MollaCami.Com