Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


öğrenmek istediklerinizi sorun anlatalım..

total video converter kullanabilirsin kardeşim. video dönüştürücü programı aynı zamanda gife de dönüştüre biliyor program orjinali olmadığı takdirde %50 den sonrasında sesi kesiyor senin sesle bir işin olmadığına göre tam senin istediğin bir program türü diye düşünüyorum

ben bu sitenin hiç bir kuranı kerim veya ilahi dinletisine ulaşamadım ve dinleyemedim doğru dürüst hiç bir yerinden faydalanamadım , resim yükleme , yüklediğim resmi göremiyorum, böyle bir sitede doğru dürüst bir kuran dinletisi niye yok sorunlarıma çözüm bekliyorum tşk.

ilahi dinlemek için mollacami.com dan dinleye bilirsiniz kardeşim ilahi leri indirmek için oraya da üye olmalısınız aşağıdaki konu size yardımcı olur umarım..
ilahi dinlemek ve indirmek

resim yükleme ve göstermek için şu konu size yardımcı olur
ilgili konuya gitmek için tıklayınız

kuran-ı kerim dinletisi için şu konu size yardımcı olur umarım
konuya gitmek için tıklayınız..

ilgine ve alakana çok teşekkür ederim ,


ilgine ve alakana çok teşekkür ederim ,


rica ederim kardeşim faydalı olur inş..

Bayağı geç oldu ama teşekkürler öncelikle.Program güzel kuruldu.Sözde bu programda gif yapmayı bilen arkadaşta bulundu! ;D Ama maalesef sonuç sıfır.Bu işi yapamadık.Zahmet olmazsa tek tek aşamalarını anlatırsanız çok sevineceğim ::)Teşekkürler şimdiden :)

benim msn me ekledigim simileyler bilgi sayarı kapayınca siliniyor neden acaba

deepfreez türü bir program varsa silinir kardeşim


deepfreez türü bir program varsa silinir kardeşim


tam anlamadım napmam lazım açıklarmısınız lütfen

deepfreez yüklü bir makinede değişiklik yapsanız dahi eski haline geri döner kardeşim o programı pasif yapmadan uygulanılan bölgede bir değişiklik yapamazsınız

ama belki başka bir sebepten dolayı da silniyor olabilir. araştırmak lazım.

ben bilgisayardan iyi anlayan birine baktırayım en iyisi ben pek anlamıyorum

çok teşekkür ederim ilginize allah razı olsun

Selamünaleyküm bilgisayarımda Nod32 yüklü.Deneme sürümüydü ve yarın süresi doluyor. 2 gündür bilgisayar ağırlaşıyor donuyor bir de opera kullanıyorum yorum yazarken harfler geç çıkıyor ayrıca ara ara internet kesiliyor.Bunların sebebi virüs programıyla alakalı mıdır? Ne yapabilirim?

şimdide donuyor bilgisayar acaba neden yardimcı olurmusunuz kardeşim ??? ???

s.a size bir sorum olacaktı;

ben Windows Live Messenger Beta 2009 kullanıyorum...daha önceden msnin yukarısında hızlı bir ileti paylaşın kısmına hazır nicklerimi kopyalayıp yapıştırıyordum bunda sağ tıkladıgımda kopyala veya yapıştır seçeneği gelmiyor...acaba ne yapabilirim?

oraya tıklayıp Ctrl + V yapabilirsiniz kardeşim...


Bilgisayar

MollaCami.Com