Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Elektrikli Fluence

Elektrikli Fluence altyapıyı bekliyor



Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, elektrik motorlu Fluence’in nisan ayı sonundan itibaren bireysel ve kurumsal filo müşterilerine teslim edilmeye başlanacağını belirtti.

Bursa’da Oyak Renauult Fabrikaları’nda üretilen Elektrik motorlu Fluence’in Nisan ayı sonundan itibaren bireysel ve kurumsal filo müşterilerine teslim edilmeye başlanacağını dile getiren Aybar, Ankara’da bakanlıklar ile Oyak şirketlerinde elektrikli Fluence’lerin kullanımına başlandığında kaydetti.

Elektrik motorlu araçların altyapı çalışmalarının Türkiye’de geç geliştiğini ifade eden Aybar, şunları söyledi: ‘’Şu anda biz 40 bayimizin teşkilâtını bu altyapı ile donatmış vaziyetteyiz. Ama bizim 40 bayimizle bu iş olmaz. Neticede bu otomobili kullananların da, kullandıran şehirlerinde alt yapıya önem vermeye başlaması lâzım. İlk adım şarj istasyonlarını kurmak.

Bunlarda büyük yatırım falan değil. Bunlar 2 bin 500-3 bin avroluk rakamlarla olabiliyor.” Başbakan Erdoğan’ın elektrikli Fluence’inin de hazır olduğunu ifade eden Aybar, uygun bir zamanda teslimatının gerçekleştirileceğini söyledi.

Yeni Asya Gazetesi


Arabalar

MollaCami.Com