Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


implant diş hakında merak ettikleriniz ?

İmplant Nedir

İmplant nedir ne işe yarar implant hakkında merak ettikleriniz, İmplant kaybedilen bir diş yerine gelen ve bu implant dediğimiz diş kişinin çene ve vücut yapısına göre uygun olarak titanyumdan yapılmış vida olup bu vidanın çene yapısına göre ayarlanıp yerleştirilerek üzerinde yapay dişin gelmesidir.


İMPLANT DİŞ YAPIMI

İmplant diş yapımı nasıl olur, implant diş yapımı esnasında diş etlerinin gördüğü zarar nedir ? hastaların genel olarak kafalarında ki soruları cevaplama adına buradayız. İmplant diş hakkında ki sorularınızı bizlere bildirerek merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

İmplant diş yapımı hastanın çenesi uyuşturulduktan sonra çene yapısına göre diş bölgesinin ayarlanması ve titanyumdan yapılmış implant diş bölgesini oluşturarak vidalama sistemi ile çeneye vidalanır. İmplant diş yapımı esnasında herhangi bir acı hissetmezsiniz.

İmplant diş sağlık mı

İmplant diş sağlık mıdır ? İmplant dişin her hangi bir yan etkisi olur mu ? implant dişler ilerleyen senelerde bir zarar görür mü ? yemek yerken alışım süresi nedir gibi bir çok soruları cevaplamak için sizlerden gelen farklı soruları bekliyoruz.

İmplant diş sağlıklıdır, ağız ve çene yapısını bozmadan implant yapılan yerde her hangi bir etki olmadan yıllarca kullanabilir dişleriniz titanyum kaplama olduğundan sıcak soğuk yediğiniz de etkisini anlayabilirsiniz. İmplant diş sağlıklı olduğu gibi eski dişinizi sizlere unutturmaktadır. İmplant dişinizden şikayetçi olduğunuz da diş hekiminize baş vurabilirsiniz. Fakat piyasada bulunan taklit edilmeye çalışan hekimler ile çalışmanızı tavsiye etmiyoruz.

Tesekkürler güzel paylasim icin


Ağız ve Diş Hastalıkları

MollaCami.Com