Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Çin-Şİİ üretimi, Hz. Peygamberimizin s.a.v. hanımına küfreden oyuncak



Çin-Şİİ üretimi, Hz. Peygamberin(sav) hanımına küfreden oyuncak

Vahdet(birlik) Vahdet diyerek takıyye(yalan-sahtekârlık) ibâdetlerini yerine getirerek bazı saf Müslümanları kandıran sapık-kafir Şİİ gruplar Peygamber Efendimiz'in (sav) hanımı, annemiz Hz. Ayşe'ye (r. anha) küfre devam ediyorlar. Şiilerin küfre rağbetin fazlalığı o kadar büyük olacak ki, Doğu Türkistan'ı işgâl ederek "Dünyanın en büyük soykırımı"nı gerçekleştirmiş olan Kızıl Çin fabrikaları Hz. Ayşe(r. anha) annemize küfreden oyuncak yaptırmış. MUNTAKÎM (İntikam alan) ALLAH bunları gazabı ile muamele etsin. ALLAH'ın lâneti işgalci Çin'in ve Peygamber eşine (r. anha) ve Sahabî'ye (r.anh) küfreden Şiilerin üzerine olsun.

Mısır çarşılarında satılan Çin yapımı bir oyuncağın Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.) hanımı Hz. Ayşe annemize (r.anha) hakaret ettiği ortaya çıktı.

Mısırlı milletvekillerinden biri oyuncak mevzuunun ele alınması için Pazartesi günü mecliste toplanılmasını talep etti.

Mısırlı milletvekili Mustafa Musa, tabanca şeklindeki; müminlerin annesi Hz. Ayşe’ye (r.anha) hakaret eden oyuncağın ülkede satışının yapılmasının kapsamlı bir biçimde ele alınmasını istedi. Bu gaye ile oyuncağı parlamentoya getirdi. Musa bu oyuncağın 5 cüneyhe satıldığını, bunun dışında internet üzerinden Mushaf-ı Şerif’e ve kutsal mekanlara atışın yapıldığı oyunların da bulunduğuna dikkat çekti.

Mısırlı milletvekili Kuveyt Parlamentosu’nun geçtiğimiz hafta, müminlerin annelerine hakaret edenlere idam cezasını yasalaştırdığı ifade ederek kendilerinin Allah Resulü’nün (s.a.s.) hanımı Hz. Ayşe’ye hakaretin önüne geçebilecek bir yasa ya da kararlarının olmadığına dikkat çekti.

Halk Meclisi Başkanı Dr. Muhammed Saad El Ketatini ise talebi, oyuncağın Çin’den ithal edilmiş olmasına dayanaraktan; ithal ve ihraç işleri ile ilgili olduğu gerekçesiyle halk meclisindeki dini komite yerine iktisadi komiteye sevketti

Bilindiği üzere Kuveyt Parlamentosu geçtiğimiz hafta Allah Resulü’ne (s.a.s.) ve hanımlarına (r.anhunne) hakaret eden ve kendilerini kötüleyen herkese idam cezasını büyük çoğunluğun onayıyla yasalaştırdı. TASARININ YASAKALMASINA 6 "Şİİ" MİLLETVEKİLİ DIŞINDA KİMSE KARŞI ÇIKMADI.

Bazı kesimler, Peygamber Efendimiz (s.a.s.) ve Hanımları (r.anhunne) ile alay edilmesinin önüne geçmek için bu adımı tüm Arap ülkelerinin atması gerektiği görüşlerini ortaya koydu.


maarip.com - Türkistan Avazı


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com