Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İsrail’den Geriye Bir Katliam Kaldı



İsrail’den Geriye Bir Katliam Kaldı


Azılı İslam düşmanı Kuran-ı kerim’in tabiri ile Peygamber katilleri Yahudilerin Gazzede yaptıkları son katliamlardan sadece biri.


Halit Muhammed Abid Rabbo, Gazede katliamı yaşayan binlerce Müslümandan biri.
Rabbo’nun gözü önünde 3 kızı ve annesi kurşuna dizilerek katledildi. Bu feci olayı kardeşimizden dinleyeceğiz.

Rabbo, Cebaliye'deki evinin enkazı başında yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Şu arkamda görmüş olduğunuz yıkılmış bina 4 katlı idi ama şimdi yerle bir olmuş durumda. İsrail bu bölgeye daha önce de birkaç defa saldırı düzenlemişti. Bu son saldırılarda bu bölgelere kadar ilerlediler. Buraya ulaşan kara birlikleri, saldırılarını bu bölgede 2 gün sürdürdüler. Ancak bu saldırılar süresince zarar gören sadece masum’lar oldu. Bu evlerde oturan inanlar ne Hamas ne de Fetih grubunun üyeleriydi.
Ancak bu son saldırı gerçekten çok şiddetli oldu. Tanklar buraya gelince megafonlarla herkesin dışarı çıkması çağrısında bulundular. Biz de doğal olarak annem, eşim ve 4 yaşındaki kızım Sema, 7 yaşındaki kızım Suad ve 8 yaşındaki kızım Emel'le birlikte, ‘elimizde beyaz bayraklarla biz sivil insanlarız anlamında' dışarı çıktık. Dışarı çıkınca gördüklerimiz karşısında şok olduk.
Karşımızda 2 İsrail askeri vardı. Biri elindeki cipsi, diğeri elindeki çikolatayı yiyorlardı. 5 dakika kadar bekledikten sonra hareketlilik başladı. Tankların üzerindeki askerler M16 tüfekleriyle doğrudan çocuklarımın üzerine ateş etmeye başladılar. Açılan ateş sonucu;
-8 yaşındaki kızım Emel'e 12 kurşun isabet etti.
-7 yaşındaki kızım Suad'ın ise göğsü parçalandı.
-4 yaşında olan diğer kızım Sema ise 3 yerinden vuruldu, mermiler onun da sırtını yaraladı.
-Annem o arada feryat etmeye başladı. Bu defa ona da ateş ettiler. O da kolundan ve göğsünden vuruldu.

Bağırmaya başladım, çocuklarımı kucakladım ve yardım edin diye bağırıyordum. Ama elden gelen bir şey yoktu. Ambulans diye bağırıyordum. Sadece bir ambulans geldi.

Daha sonra çocuklarımı ve ailemi katleden İsrail askerleri tanklarla evimi yerle bir ettiler. Çaresizlik bizi tamamen sarmıştı sadece olanlara bakabildim ve yardım için feryat edebildim.


Bu katliamdan geriye sadece 4 yaşındaki küçük kızım Sema kurtuldu, tabi bu ne kadar kurtulmak ise, çünkü kurşunlar omuriliğini zedelemiş Belçika da bir yardım kuruluşun da tedavi görüyor fakat yürüme umudu yok.

Kardeşimiz Halit Muhammed Abid Rabbo ve eşine ise Türkiye'den insani yardım kuruluşları yardım ulaştırıyor.

emeğine sağlık.hesabı bir gün sorulur.

Rabbim merhamet buyursun....

BİR İNSAN ÖLDÜREN BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ GİBİDİR. israilli yahudilerden bu beklenir. etme bulma dünyası karşılığını görürler.insanlıktan nasibini almamış insansılar................

İran İslam Devleti ümmetin göz bebeğidir...
Ve gerktiğinde İran İslam Devletini savunmak bütün müslümanların üzerine vazifedir...

İran İslam Devleti ümmetin göz bebeğidir...
Ve gerktiğinde İran İslam Devletini savunmak bütün müslümanların üzerine vazifedir...




Neden vazife imiş yani ben iranı savunmak zorundamıyım. ???? Göz bebeği olan yer varsa Türkiyedirrrr

bu seller Amrikada oldu ne oldu ? koskoca Amrika günlerce çaresiz kaldı unuttunuz mu ?? sizler Haçlı Avrupasını ve Amrikayı gözünüzde CENNET yapmışsınız,,, YANILIYORSUNUZ....
kafanızı soktuğunuz kumdan çıkarın ve ülkeniz ile GURUR duyun...ezilmişlik ve aşşağılık kmpleksinden kurtulun....
cumhuriyetin ilk yıllarında bu milletin evlatlarına siz hiç bir şey yapamazsınız ve bilemezsiniz diye diye aşşağılık kompleksi yüklendi...ama o işler bitti artık... UYANIN VE KENDİNİZE VE ÜLKENİZE GÜVENİN..

ben müslümanım ve benim için İran İslam Devleti küffara karşı savunulması gerekir,, elbette ki Türkiye Hükümeti de ayni şekilde savunulması şarttır...
Müslümanlar kardeştir ve İslamda ırkçılık yoktur...ben Laikçi bir düzenin savunmasıiçin ölmek istemem çünkü o laikçiler bana (müslümanlara ) yıllar boyu mürteci, gerici, yobaz, irtica diye küfür ve hakaretler ediyorlar ve benim seçtiğim insanlara TSK , YARGI ve MEDYA yoluylaa DARBE yapmaya kalkıyorlar...

kandiller İranlı zerdüştlerin müslüman olmaları ile islama dahil olmuştur vede çok da güzel olmuştur ne mahsuru var ve bunlar dinin olmazsa olmazı da değilama camilerin süsüdür... 5 vakit de doğrudur , 5 vakti 3 vakitte eda etmek de doğrudur.. birilerine göre kan abdesti bozar diğerlerine görebozmaz ,,her ikiside doğrudur....önemli olan niyettir ve halisane ameldir....


Musanın kardeşi ne cahil adamsın diyosun ki oda doğrudur oda doğrudur. Doğru bir tanedir.İki doğru olmaz . bunu sana anlattım sen hangi yoldasın hangi mezhepdensin dede ona göre cevap vereyim.

BİR SÖZ : HER KAPIYA GİDEN HİÇ KAPIDA TEK KAPIYA GİDEN DOĞRU KAPIDA

Cevap yazmaya değer mi ki değerli vaktinizi harcıyorsunuz; hatta şöyle düşünmek gerekir ki bu şahsa burada bunları söyletmek bile bir vebali gerektirir.




İsrail’den Geriye Bir Katliam Kaldı


-8 yaşındaki kızım Emel'e 12 kurşun isabet etti.
-7 yaşındaki kızım Suad'ın ise göğsü parçalandı.
-4 yaşında olan diğer kızım Sema ise 3 yerinden vuruldu, mermiler onun da sırtını yaraladı.
-Annem o arada feryat etmeye başladı. Bu defa ona da ateş ettiler. O da kolundan ve göğsünden vuruldu.


Daha sonra çocuklarımı ve ailemi katleden İsrail askerleri tanklarla evimi yerle bir ettiler.



Allah'ın emri ile kesilen bir kurban bayramımız geldiği zaman hayvanları katleden bir dini düşünemiyorum diyen sanatçısı,sözüm ona insani dernekleri kan görmeye dayanamıyoruz diyerek feryat edenleri... israilin bu kadar kan gölününe döndüren FİLİSTİN için röpörtajlarını neden hiç biryerde göremiyoruz acaba ????


emeğine sağlık.hesabı bir gün sorulur.


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com