Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


TESLİMİYET......

Sevgili kardeşlerim bizler ELHAMDÜLİLLAH müslümanız ve elbetteki Flistinli Müslüman kardeşlerimizin başına gelenlere çok üzülüyor çok sinirleniyoruz. Ama yapmamız gereken birşey yapıyoruz; BEDDUA EDİYORUZ.

Bizler Nebimiz Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) in ümmetiysek bu şekilde davranmamız bize yakışmaz.

Peygamber Efendmiz(SAV) sadece Hendek Muharebesinde beddua etmiştir. O da namaz kılmalarına mani oldukları için.

Evet şuan da Kafirler her türlü bedduayı her türlü laneti hak ediyor. Ancak bir Müslümanın işi başına gelen her şerri Hz. Allah a havale etmektir.

HASBÜNALLAHİ VE Nİ'MEL VEKİL VE Nİ'MEL MEVLA VE Nİ'MEL NASİR.

Hz. Allah (CC) Bir hayrı ,şer kimseler vasıtasıyla da gerçekleştirebilir. Flistin halkının başına gelen bu musibete Hz. Allah razı olmazsa zaten bunlar yaşanmazdı. Osmanlı Devletinin bitmesi, halifeliğin ve saltanatın kaldırılması Rabbimizin rızası olmadan gerçekleşemezdi. Buda onun gibi birşey. Rabbim bizim bilmediğimiz birşeyden dolayı onları cezalandırıyor da olabilir başka şeylerde olabilir. (Tüm müslüman alemi imtihan olunuyor da olabilir, Flistinin Osmanlı gibi bitmeside gerekiyor olabilir...) Bunlar tamamen benim düşüncelerim ancak ne olursa olsun elbette dualarımızla kardeşlerimize manevi destek olacağız. maddi imkanlarımızla da maddi destekte bulunacağız. Ama her şerri de her hayrı da kader çerçevesiyle düşünmeli ve teslimiyetimizi sonuna kadar devam ettirmeliyiz.

Rabbim oradaki mazlum Müslüman kardeşlerimize yar ve yardımcı olsun. Tüm Müslümanları Küffarın şerrinden muhafaza buyursun. Doğru yoldan saptırmasın hiç birimizi.

Gerçekten çok doğru yazdıkların.Bizim yapacağımız beddua değil sadece dua etmektir..ALLAH en iyisini en doğrusunu bilendir.Vardır bir hikmeti, belki kaderleri öyledir filistin halkının.Hani derler ya her şerde de vardır bir hayır..çok üzülüyoruz ama..Rabbim yardımcıları olsun..

KİMSE BEDDUA ETMİYOR Kİ ZATEN..sadece diyoruzki YAHUDİNİN YAPTIĞINI yanına bırakma.....ya da YAHUDİNİN YAPTIĞININ milyonkere milyon mislini onlara ver... bunda ne var.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

İhvan kardeşim sizi çok sivri görüyorum. Eleştirinizi yazdıklarıma değil de şahsıma yapıyorsunuz. Eleştirilere açığım ama beni anladıktan sonra karşı tarafın eleştiri yapmasını yeğlerim.

Beddua etmiyoruz diyorsunuz ama söyledikleriniz de bedduanın başka bir versiyorunu değil mi? Bunda hiç bir şey yok(!) tabi ki. Herkes herşeyi yapmakta, konuşmakta serbest ben sadece Efendimiz (SAV) in ümmetine yakışmayacağını söylüyorum nasıl davranmanız gerektiğini değil!

Teşekkürler

DEĞERLİ KARDEŞİM GÜVERCİN24 sivri falan değilim..........Peygamberimiz İSLAMI Bilmeyen bir topluma geldi DİKKATİNİ ÇEKERİM.bu melun israil islamıda bizden iyi bilir..........daha önemlisi ÜMMETİNE yakışmaz diyorsun BİZ Fatih HZ nin torunuyuz..bir tARİHİ OKUDA AYASOFYAYI kapatanlar için bir vakfiyesi var okurmusun lütfen ne demiş FATİH HZ leri.....ondan sonra ümmet nasıl olurmuş birazdaha anlamış oluruz...ACİZANE

Şahsına ASLA BİR ŞEY DEMİYORUM..Konuya birazda latifeli yaklaştım...

Tarihi okudum merak etmeyin kardeşim. Sultan Fatih Hz. lerinin hayatını da okudum çok şükür. Sağolun tavsiyeniz için. Görüşünüze saygı duyuyorum.

Hayırlı günler


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com