Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Güllerin Efendisi'nin Yurdu Medine

yaa ben de gitmek istiyorum....
gidenler hep toz toprak bi yer diye anlatıyolar ama hiç öyle görünmüyo :-\

Rabbim cümlemize gidip görmek nasip etsin
Allah razı olsun degerli kardeşim


Emeğine sağlık arkadaşım.. :)
Allah gidenlere tekrarını ,gitmeyenlere "Arzu edenlere" de gitmeyi nasip etsin inşallah..


Amin...
Sizin de gözlerinize sağlık Selda@ kardeşim. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

vuslatlı
Medine ufuklarından Rabbimizin nuruyla ümmetini selamlayan gül yüzlü nur peygamberimiz [s.a.v]min selamı şefaati üzerimize olsun.Rabbim ziyaretinizi kabul etsin gözyaşı abim,bu güzel görüntüleri paylaşımınız,oranın hasretiyle yanıp tutuşanların vuslat arzularını on kat daha arttırmıştır bunu hissediyorum,Rabbim niyetinde olup en yakın zamanda gidip görmek isteyen kardeşlerime nasip etsin inşaallah.Dua edin inşallah bu aciz kardşniz de yakın zamanda bir umre yapma niyetindyz Rabbim nasip eder inş,Dua larınızla.Bu değerli paylaşımınız için Rabbim razı olsun.SELAM VE DUA İLE...

Amin...
vuslatlı kardeşim ben de sizler gib Medine hasretiyle yanmaktayım. Henüz oralara gitmek nasib olmadı biz de özlemimizi bu şekilde hafifletmeye çalışıyoruz. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize o mübarek topraklarda hakkıyla ibadet edebilmeyi nasib etsin. Rabbim cemi cümlemizden razı olsun kardeşim.
Bil mukabele....

Rüya90
yaa ben de gitmek istiyorum....
gidenler hep toz toprak bi yer diye anlatıyolar ama hiç öyle görünmüyo

Rabbim gidenlere Medine'yi yaşamayı nasib etsin. Niyetleri Allah rızası olmayanlar ya da rızayı ikinci plana atanlar muhakkak ki bir toprak parçasından ibaret sanacaklardır. Bizler niye gitmek istediğimizi (Allah rızası) bildikten sonra Rabbim bize bir toprak parçasından daha fazlasını gösterecektir. Rabbim size de hayırlı bir vakitte gitmeyi nasib eder inşallah.


şifaotu
Rabbim cümlemize gidip görmek nasip etsin
Allah razı olsun degerli kardeşim

Amin....
Rabbim sizden de razı olsun şifaotu kardeşim.


Yurtdışı Gezi

MollaCami.Com