Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Beşamel sos tarifi

MALZEMELER

Malzemler
2 su bardağı kaynar süt
Yarım su bardağı un
1 çorba kaşığı margarin
az tuz

HAZIRLANIŞI
1-Yağ küçük bir tencerede eritilir.
2-Un eklenir ve ağır ateşte karıştırarak kavrulur, üç dakika sonra ateşten alınır.
3-Beş dakika dinlendirilir ve sonra çırparak kaynar süt eklenir.
4-Orta ateşte karıştırarak bir kere kaynatılır ve sonra ağır ateşte zaman zaman karıştırarak 10 dakika pişirilip süzülür.

bazı yemeklere çok yakıyor...heleki patlıcanlılarda çok güzel oluyor...
eline sağlık gözyaşı..

Teşekkürler gözyaşı kardeşim.


Teşekkürler gözyaşı kardeşim.


Yemek Tarifleri

MollaCami.Com