Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


26 Sektörel Kurumsal Firma Scripti - Responsive Tasarım




Sektörler: Restaurant, İnşaat, Otel, Organizasyon, Aktar, Ayakkabıcı, Doktor Medikal Klinik, Düğün Salonu, Evden Eve Nakliyat, Fotoğrafçı, Bilgisayarcı, Matbaa, Yurt, Veteriner, Mobilya, Güzellik Salonu, Kurs Dershane Etüt, Rent A Car Oto Kiralama, Gelinlikçi, Gözlükçü, Spotçu, Kuyumcu, Lojistik – Nakliyat, Moda ve Spor Fitness Salonu

Not: Tüm sektörlerin demo ve admin panel linklerini girerek link kalabalığı yapmak istemedik. Aşağıdaki bağlantıda tüm sektörlerin Admin ve arayüz demolarına, özelliklerine ulaşabilirsiniz.

İsteyenlere ücretsiz kurulum sağlamaktayız. Sipariş sonrası hosting bilgilerini iletmeniz yeterlidir.



KREDİ KARTIYLA ÖDEME İMKANI

HAVALE İLE ÖDEME
Türkiye İş Bankası - Garanti Bankası - Yapı Kredi - Enpara - QNB Finansbank

TEK LİSANS : 100 TL

BAYİLİKLER VERMEKTEYİZ

Pro üyeliğin özelliği Kurumsal V2 altyapısına sahip yeni eklenecek olan sektör arayüzlerinden yararlanabilir ve her arayüz için bir lisans hakkına sahiptir. Şuanda aktif 26 arayüz bulunmaktadır. Her geçen gün yeni arayüzler eklenmektedir.

Tüm Detaylara ve Demolara Buradan Ulaşabilirsiniz.
[URL="https://kurumsal.shop/urun/kurumsal-web-tasarimi-kurumsal-firma-scripti-v2-26-sektor-uyumlu/"]Kurumsal Firma Scriptleri[/url]
Türkiye'nin Web Mağazası

Gerekli soru ve sorunlarınızı [URL="https://kurumsal.shop/destek-merkezi"]Destek Merkezi[/url]'nden bizlere iletebilirsiniz. Satın alma işleminden sonra, kurulum, seo ayarları, yönetim paneli kullanımı , geniş detaylı anlatım yaptığımız eğitim videosunu sizlere gönderiyoruz.
Kurulumu bizim gerçekleştirmemiz istiyorsanız, satın alma işleminde açıklama bölümüne kurulum yapılacak sitenin hosting bilgilerini yazmayı unutmayınız.

Satın Alma İletişim Telefonları
GSM : 0541 570 84 55 - 0531 276 18 81 - 0224 233 10 20


Yazılım ve Web Tasarımı

MollaCami.Com