Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İnternette Başarılı Olmak

Internette başarılı olmak genelde zor bir süreçtir bunu zorlaştıran en önemli etkenler rakiplerin zorludur yani rekabettir Rekabetin olduğu bir yerde firmamızın başarılı olabilmesi için doğru kişiler ile yol alması gerekmektedir.

Google gibi arama motorlarında üst sırada olmanız için birçok işlem uygulanır işte konumuzun başlığı olan internette başarılı olabilmek buna bağlıdır bir dükkan düşünün ve arka sokakta kimsenin uğramadığı veya çok çok az bir kişinin dükkanın önünden geçtiğini hayal ediyor Sizce iş yeri sahibi ne kadar başarılı olabilir

Ama bir de bu şekilde düşünelim Bulunduğunuz yerde İşlek bir caddeye Hayal edelim ve orada bir dükkanının olduğunu varsayalım Peki bu dükkan sahibinin başarılı olma şansı nedir?

İnternet web tasarım yapan firmalar sayesinde bu iki dükkan sahibinden de öndedir Çünkü o caddeden geçen bütün inşa insanlar sadece o ürünü ilgi duyan kişilerdir. internetin analizi geçmiş zamanlar bile olsa çok kolay olur. Çünkü internet çok kolay bir şekilde ölçeklenebilir dinleyici vardır ama diğer televizyon ve buna benzer iletişim araçlarında bu durum söz konusu değildir.Buradaki ölçeklendirme internet gibi net ve anlaşılabilir şekilde olmaz. Bu yüzden internette başarılı olabilmek için iki şeye ihtiyaç vardır bir popüler olmak için alakalı olmaktır.


Yazılım ve Web Tasarımı

MollaCami.Com