Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


"Verilen Resim Hakkında Düşüncelerini Yaz" Yarışmaya Katıl --(Forumda İlk--)

Selamün Aleyküm Arkadaşlar..

Bir türlü yeni yarışmaya Karar verememiştik.. Anket henüz bitmese de, hangisi seçileceği az çok belli oldu.. Zaten yeni yarışma olunca da bi heyecan oluştu.. :)

Kısaca yarışmayı tekrar hatırlatacak olursak; Benim aşağıda verdiğim resim hakkında yorum, makale, deneme yazılarınızı, yaptığınız videoyu, çektiğiniz resmi vs. bize göndereceksiniz.. Nasıl ifade edebilecekseniz artık o size kalmış..



Resim sizinde gördüğünüz üzere 3-5 kelime ile ifade edilebilecek bi resim değil.. Tabi size kalmış ama en az bi 8-10 cümle, 1-2 paragraf olmazsa da olmaz sanki :)
İsteyen arkadaşlar hem resim hem yazı verebilirler.. isteyen arkadaşlar, yazı video resim 3ü bir arada da yapabilirler.. Yalnızca resim göndermek olmaz takdir edersiniz ki.. Resim de ekleyecek arkadaşların yazacağı yazıyla beraber bu fotoğrafla ilgili kendi resimleri olması iyi olur.. Artık kendinizi nasıl ifade edeceksiniz..

Yarışmaya katılanlar hazırladıklarını bana özelden gönderecekler, Biz göndereni belli olmadan yayınlayacağız.. Amaç kişiye değil hazırlananlara oy verilmesini sağlamak.. Hangisinin kime ait olduğu en son belli olacak..

Resim belli.. yarışma belli.. Fazla konuştum sanki:heheh:
Katılımları buradan alıyoruz.. Katılmayanlara benden yana rahat yok ona göre ha..;)

--"Son katılım: 15 Nisan.. Hazırlananları son gönderme tarihi: 20 Nisan"--

ben bu resme bakinca gordugumu soyliyim...

Ne gördüğünüzü buraya yazmayacaksınız.. yarışmaya katılacaksanız, duygu düşüncelerinizi, yazılarınız, videonuzu bize göndereceksiniz.. Kimin ne yazdığı belli olmadan yarışma olacak, en son açıklanacaklar..

anladim insallah yarismaya katilirim bu resimde olmasada.

anladim insallah yarismaya katilirim bu resimde olmasada.


Bu yarışmaya ekledim bile.. ;)

peki gondercegimiz resimleri kime gonderiyoruz veya yorumlari bisey soracaktim da

Bana özelden göndereceksiniz kardeşim.. Ama kendi çektiğiniz resim olsun ve mutlaka en az 5-10 cümle bir şeyler yazın.. Sadece yazı da olabilir.. Resim olacaksa sadece bir resim ve sizin çektiğiniz resim olsun kardeşim.. Çünkü öbür türlü bir anlamı olmaz.. Sonuçta sizin çektiğiniz resim de sizin bi yorumunuzdur.. Başka bir fotoğraf sizin olmadığından konu ile bi alakası kalmıyor.. :)

Ben de katılıyorum.

Tamam kardeşim. Hemen hazırlayıp göndereceğim diye acele etmeyin, ilk bakar bakmaz da zaten kendini gösteren resim ama siz gene de güzelce düşünün, hazırlayın.. Çok zorlu bir yarışma olacak çünkü :)

Acelem yok :) Tarihe baktım, o zamana kadar gönderirim herhalde.

Hadi hayırlı olsun...

Hayırlı olsun, heyecanla bekliyoruz çalışmaları :)

konulu resim cekip bulmakta zorlaniyorum butun gece dusundum...ve gercekten zor bi yarisma...resmi ceken sahis kendini cok iyi ifade etmis...zorlamak lazim

Güzel bir yarışma heyecanlı olacak belli ki ..katılımı da bol olursa rekabet ve sonuç o kadar güzel olur

ben de katılmayı düşünüyorum

hatta çalışmalara başladım ama zorlu rakipler beni bekliyor galiba:)

katılanların bende katılıyorum dememesi gerekir....!

amaç bozuluyor....

gönderen göndersin, göndermeyen sesini çıkarmasın bence... :)


Yarışmalar

MollaCami.Com