Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


2017 Yılında Yeni Açılan Üniversitelerde Tam Burslu Bölümler Nelerdir?

Yeni açılacak üniversiteler 2017 yılı içerisinde yeni üniversiteler açılışlarını gerçekleştirmiş ve eğitim hayatına atılmışlardır. Bu üniversiteler; İzmir Demokrasi Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi, İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul Kent Üniversitesi, Antalya AKEV Üniversitesi gibi üniversitelerdir. Yeni açılan üniversiteler, LYS sonuçlarından sonra kayıtlarını almaya başlamıştır.
Üniversite bünyesinde yer alan bölümlerde, özellikle eğitim fakültelerinde tam burslu okuma imkânı bulunmaktadır. Bunun dışında farklı değerlerde burs imkânları da, eğitim almak isteyen öğrencilerle buluşturulmaktadır.
Uluslararası Final Üniversitesi; uluslararası finans, turizm ve otelcilik, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, işletme bölümlerinde tam burs imkânı vermektedir.
Antalya AKEV Üniversitesi ise; sosyoloji, iletişim tasarımı, radyo televizyon ve sinema, inşaat teknolojisi bölümlerinde öğrencilerine tam burs olanağı vermektedir.
İbn Haldun Üniversitesi de; hukuk fakültesi, eğitim fakültesi, iktisat ve idari bilimler fakültesinde tam burs olanaklarını öğrencileriyle buluşturmaktadır.


Üniversite

MollaCami.Com