Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Canon-Nikon rekabeti meraklılarını yoracak

Profesyonel fotoğraf makinası dendiğinde akla gelen iki üreticinin rekabeti tam gaz devam ediyor.
HD kamera özellikleri, geliştirilmiş ISO duyarlılıkları, Wi-Fi destekleri ve uzun pil ömürleriyle aynı segmentte yarışan Nikon D 800 ile Canon 5D Mark III fotoğraf severleri tercih konusunda yoracak

İki ezeli rakip Nikon ve Canon, yine en gelişmiş teknolojilerle donatılmış makineleriyle kozlarını paylaşıyorlar. Yılın ilk aylarında Nikon'un D800 fotoğraf makinesini çıkarmasıyla birlikte Canon da eşit sınıflarda üretilmiş 5D Mark III ile rekabeti kızıştırdı.

30 saniye pozlama

Özellikle 900-950 çekimlik pil ömrü, 30 saniye kadar uzun süreli pozlama imkanları, üstün çözünürlükleri ve full HD video özellikleriyle öne çıkan her iki makine gelecek iki yılda fotoğraf tutkunlarının kafalarını karıştıracağa benziyor.

Hızlıda kaliteli netlik

HDR özellikleriyle çok karanlık ve aydınlık görüntüleri tek bir karede birleştirip etkileyici fotoğraflar çekebilen makineler, harici flaş ile daha doğal ve esnek ışıklandırma, harici mikrofon ile de kaliteli ses kaydı yapabiliyor. Öte yandan her iki makine de 35 mm filme kesintisiz görüntü aktarabilen sensörlere sahip.

Bugün


Teknolojik Araştırmalar ve Haberler

MollaCami.Com