Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tavsiye Kitaplar

Fahrettin Paşa'nın Medine Müdafası - Feridun Kandemir..

son yıldız düşerken....Murat CANDEMİR.. . ÇAMLICA yayınları................................Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın 1909 yılında tahttan indirilmesi sırasında geçen hadiseleri ve bilhassa Yıldız Sarayı'nın tasfiyesi meselelerini o zamanın birinci elden kaynaklarıyla anlatan bir eserdir. Eserde İttihat ve Terakki idaresinin padişahın şahsına ve şahsi emlakine dönük yaptığı kanun ve insanlık dışı uygulamaları da gözler önüne sermektedir. Eserin sonunda fotoğraflar yer almaktadır.

ŞULE YÜKSEL ŞENLER-HUZUR SOKAĞI -ÇOK AKICI MÜKEMMEL Dİ ... NAMAZI YAŞAYANLAR- BAŞUCU KİTAPLARIMDAN VELİLERİN DİLİNDEN-SÜLEYMAN KÖSMENE VE RİSALEİ NUR KİTAPLARI BEĞENEREK OKUDUĞUM TAVSİYE EDERİM

Kayıtdışı Tarihimiz


Tarihimizle bizim aramızı açan, ilkokuldan itibaren zihinlerimize yerleştirilen yanlı ve yanlış bilgilerle gerçekleri unutturan zemin kimin ve kimlerin ürünü?

Tarihe bakışımız hâlâ neden karışık, bulanık ve önyargılı? Henüz birkaç yüzyıl öncesine kadar, yaklaşık yirmi milyon kilometrekarelik bir coğrafya üzerinde kurumlaşmış, üç kıtaya hükmeden bir devletimiz vardı. Ancak bu kadar yakın geçmişte yaşananların ne kadarından haberdarız? Bildiklerimizin ne kadarı gerçek?

Doğrusuyla yanlışıyla tarihimizin arka plânına bakmaya, geçmişimizde kalan gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısınız?

Kayıtdışı Tarihimiz sizin için büyük bir sır küpünün kapağını aralıyor.

Bu kitapla yanlış veya eksik tanıtılan şahsiyetlerle daha yakından ve gerçek yönleriyle tanışacaksınız.


Yazar:Yavuz Bahadıroğlu

İskender Pala - Katre-i Matem.

Tarihi roman sevenler için eşsiz bir eser. herkesin mutlaka okumasını tavsiye ediyorum...


Tavsiye Kitaplar

MollaCami.Com