Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Terim Fiorentina′yı İstanbul′a getiriyor




Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Futbol Takımı, İtalya′nın Fiorentina takımı ile 8 Ağustos Çarşamba günü İstanbul′da dostluk maçı yapacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Telekom Arena′da yapılacak karşılaşmanın saat 22.00′de başlayacağı bildirildi. Açıklamada Fiorentina′nın 2 lig, 6 İtalya Kupası ve 1 de İtalya Süper Kupa şampiyonluğu bulunduğu, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim′in de 2000-2001 sezonunda İtalyan ekibinde teknik direktör olarak görev yaptığı belirtilerek, şöyle denildi: ′′Fiorentina o sezon Terim ile İtalya Kupası′nda finale kadar yükselmişti.

Sezonu İtalya Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Fiorentina′ya oynattığı futbolla taraftarların sevgisini edinen ve onlarla özel bir bağ kuran Fatih Terim, Floransa halkının saygısını kazanmıştı. Oyuncularımızdan Tomas Ujfalusi de 2004 ile 2008 yılları arasında Fiorentina forması giymişti. Bu vesileyle Fiorentina kulübünü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena′da ağırlayacak olmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.′′

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği tek antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri′nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı futbolcuların ilk bölümde dar alanda pas çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncuların bir bölümünün dar alanda çift kale maç oynadığı, diğer grubun ise hücum organizasyonları üzerinde durduğu kaydedildi. Yiğit Gökoğlan′ın takımdan ayrı saha çalışmaları yaptığı ifade edildi.

Yeni Asya


Spor Haberleri

MollaCami.Com