Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 41 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree61Likes

Konu: Hacda çektiğim resimler

  1. #1
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Hacda çektiğim resimler

      

  2. #2
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler


  3. #3
    Aktif Üye Aktif ruveyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    223
    Rep Gücü
    10

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    Mübarek olsun hocam, Rabbim tekrarını nasip etsin inşaallah.
    sancak ve fatımatüz Zehra bunu beğendi.
    Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır

  4. #4
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    Alıntı ruveyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mübarek olsun hocam, Rabbim tekrarını nasip etsin inşaallah.
    Değerli Kardeşim,Cenab-ı Allah (Celle Celaluhu) razı olsun.

    Rabbim,O mübarek beldelere gitmeyen kardeşlerimize en yakın zamanda gitmeyi ;gidenlere de tekrar gitmeyi nasib eylesin.

  5. #5
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    mübarek olsun kardeşim

    fotografları nasıl çekebildiniz serbestmiydi fotograf çekmek
    Aciz bir kul

  6. #6
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    Alıntı Piri Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mübarek olsun kardeşim

    fotografları nasıl çekebildiniz serbestmiydi fotograf çekmek

    Cenab-ı Hak (azze ve celle)razı olsun.

    Küçük fotoğraf makinesi ile çektim.Bende,müsaade etmiyorlar gibi şeyler duymuştum,herhangi bir anormal durumla karşılaşmadım.Çekerken yinede dikkat ettim.Bu konuda acaba fazla abartılı şeyler mi yayılmış.Genellikle telefonla çekim yapanlar çoğunluktaydı serbestçe çekim yapıyorlardı,onlarda da hiç bir olumsuz duruma şahit olmadım.İnşaallah fırsat buldukça uygun olan resimleri de paylaşmayı arzu ediyorum.

    Allah’a(celle celaluhu) emanet olun !

  7. #7
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler


  8. #8
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler


  9. #9
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Nov 2013
    Mesajlar
    3
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    MAŞALLLAH ne kadar güzel YA RABBİ ne kadar çok istiyorum o mekana gitmeyi RABBİM kabul etsin kardeşim ne kadar şanslısınız çok güzel çıkmış resimler
    serhendi bunu beğendi.

  10. #10
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler


  11. #11
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler



    Cennet'ül Baki Kabristanından Mescidi Nebevinin görünüşü
    KÂŞİF ve fatımatüz Zehra bunu beğendi.

  12. #12
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler


  13. #13
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Nov 2013
    Mesajlar
    3
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    o güzel mekanda taşı toprağı olsaydım YA RABBİ ne kadar huzur veriyor resimlerinden bile heyecenlanıyor insan bu ne kadar güzel bi lutuf
    serhendi bunu beğendi.

  14. #14
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    19

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    Allah kabul etsin hocam...

    Yenimi gittiniz inşaatlar görünüyor.
    serhendi bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  15. #15
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Hacda çektiğim resimler

    Alıntı fatımatüz Zehra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o güzel mekanda taşı toprağı olsaydım YA RABBİ ne kadar huzur veriyor resimlerinden bile heyecenlanıyor insan bu ne kadar güzel bi lutuf
    Alıntı KÂŞİF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kabul etsin hocam...

    Yenimi gittiniz inşaatlar görünüyor.
    Amin..Cenab-ı Allah (celle celaluhu) razı olsun.Kaşif Kardeşim.
    Evet ,bu sene gittim.Rabbim arzu eden tüm kardeşlerime de en yakın zamanda nasib eylesin.

    Allah'a (celle celaluhu) Emanet Olun.
    KÂŞİF bunu beğendi.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. anlamli resimler :)
    Konuyu Açan: kitapci, Forum: Fotoğraf.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj : 25-05-2012, 08:09
  2. Çektiğim resimler
    Konuyu Açan: Zümrüd-ü Anka, Forum: Sizin Çekimleriniz.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj : 06-03-2012, 16:56
  3. çektiğim bazı resimler
    Konuyu Açan: şeyma, Forum: Sizin Çekimleriniz.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj : 06-02-2012, 20:01
  4. ilginç resimler
    Konuyu Açan: şifaotu, Forum: İlginç Komik Resim ve Yazılar.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj : 19-09-2009, 21:25
  5. İbretlik Resimler...
    Konuyu Açan: esila, Forum: İlginç Komik Resim ve Yazılar.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj : 09-05-2008, 13:23

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •