Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Evlilik Mektebi | Evlilik Rehberiniz

ilk açıldığından beri sık kullanılanlarımda mevcut. Sitenin yeni yüzü güzel ama eski hali daha hoşuma gitmişti.

Gerçi içerik önemli ama fikrimi yazmak istedim. ::)

Sitenizin reklamini mollacami de gördügümden beri bende ara ara ziyaret ediyorum. Çok faideli bir site. En önemliside güvenilir olmasi. Hazirlayanlardan mevlam razi ve memnun olsun insaallah.

Evlilikmektebi.com ve zehirliok.com gibi sitelerde bulunan bilgiler, bizim din ve kültürümüz gerekcesi ile insanlar arasinda konusulmayan/konusulmasi ayip sayilan konular. Bu yüzden insanlar (özellikle gençler) akillarina takilan sorulari ya soramiyorlar, ya da sorsalarda dogru dürüst cevap alamiyorlar.

Kitap okuma aliskanligimizda maalesef minimum oldugu için, bu tür bilgilerin internet ortaminda bulunmasi bir çok kisinin kolayca ulasmasina vesile oluyor. Rabbim düsünenden, hayata geçirenden ve hala o siteler için ugrasanlardan razi olsun. Mevlam yolunuzu açik etsin.

Tabi bu dualar bu sitelere ulasmamiza vesile olan mollacami çalisanlari içinde geçerli :)

Son olarak ben sitenin yeni yüzünü, anise kardesimizin aksine, eskisinden güzel buldum :) Daha açik renkler kullanilmis, daha iç açici geldi bana.

Son olarak ben sitenin yeni yüzünü, anise kardesimizin aksine, eskisinden güzel buldum Daha açik renkler kullanilmis, daha iç açici geldi bana


Allahtan zevkler ve renkler tartışılmaz ;D


Allahtan zevkler ve renkler tartışılmaz ;D


Evet kardesim Allah'tan. Yoksa hepimiz ayni seyi begenir, ayni seyi isterdik. Ama ulasamazdik :)


Site Tanıtımları

MollaCami.Com