Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tarzbuya tarzını yansıt

Tarzbuya 5 yılı aşan e-ticaret hizmeti boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren giyim ve aksesuar konusunda satış yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Özellikle erkek kemer, çanta, cüzdan giyim ve aksesuarlarının alım-satım ve ithalatını yapmaktadır. Ürünlerimizin büyük bir çoğunluğu yerli üretim olup en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.
Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede giyim ve aksesuar sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Türkiyenin en büyük online pazar yerlerinde yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı sürdürmektedir.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

E-ticarette başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Tarzbuya, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com