Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Youtube ve google'nin çirkinliklerine protesto

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym

Rahman Rahim Allah ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah a hamd olsun. Salât ve selâm PEYGAMBER EFENDİMİZ in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne..

DEĞERLİ KARDEŞLER! ayın 25'i ve 26'sında googleye ve youtub'e girmeyin lütfen çünkü bu günlerde PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ile alay eden videolar yüklenecek.eğer sadece 1.5 MİLYON KİŞİ GİRMEZSE BU ONLARA 210 Milyon dolar zarar demek.DEĞERLİ KARDEŞLER kimse merak edipte girmesin sakın.bizim millet böyledir.merak edip bir girip bakıyım der bu defa nornmalden daha çok insan girmiş olur.merakınıza yenilmeyin ve o videoları asla ve asla hiçbir zaman izlemeyin neden?çünkü o alaycı kafirlerle cehennemde buluşmamak ve münafık olmamak için.CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH bizi korusun bundan.
Este'izü Billah
O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kafirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kafirleri cehennemde bir araya getirecektir.
Nisâ SURE-İ CELİLESİ/ 140.AYETİ KERİME (Dİyanet Vakfı Meali - kuranmeali .com

onları izleyince onların yanında bulununca onların amaçlarına ulaşmalarını sağlarsınız,onları istemedende olsa desteteklemiş olursunuz.buda ayete göre münafıklık olmuş oluyor!!!
ALLAH-U ALEM selam ve dua ile.biz PEYGAMBER EFENDİMİZ'E ve EHLİ BEYTİNE SALATU SELAM getirelim.ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED SEMALAR DOLUSUNCA olsun salatu selamlarımız ebede kadar devam etsin


Serbest Kürsü

MollaCami.Com