Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Nato sekreteri ışid için türkiyede ne dedi

NATO SEKRETERİ VE AMERİKA AÇIKLAMALARI NE DEMEK
Amerika ve Nato Türkiye’yi korumaya hazırız diyorlar. Türkiye’nin korunmaya ihtiyacı yok. Gücüm var ama kendimi korumama izin verin diyor. Bu sefer amerika uçuşa yasaklı bölge ve tampon bölgesine karşı çıkıyor. Gündemimizde bunlar yok diyor. Amerika ve küresel güçler Türkiye’ye güvenmiyorlar. Türkiye sınırını ışid’e yardım oluyor mu diye izlemek istiyorlar. Uçuşa yasak bölge kararına karşı çıkarak herhangi bir hedefi hemen vurmayı hedefliyorlar. Hem Türkiye’tye hiç güvenmiyorlar hem de Türkiyeyi tehdit görüyorlar.
Haçlı koalisyonuna Türkiye’yi de dahil etmek istiyorlar. Esad ile birlik ettiler. Müslüman ırak halkının çabasını Işid adıyla durdurmaya kalktılar. Işid bir anda ortaya çıktı. Işid’i terör adıyla tanıtan Amerika ve küresel medyası oldu. Küresel güçler ikili oynuyorlar Türkiye’ye karşı hiç de samimi değiller.
Diğer taraftan Bir avrupa ülkesi Türkiye tek başına ırak’a girip ışid’e saldırı yapamaz. Ancak nato kararıyla bu mümkün olabilir diyor.
Diğer taraftan Almanya başbakanı merkel ülkesindeki kürtlerin eylemlerini bahane ederek Türkiye Işid’e saldırsın bizim tarafımızda olsun diyor.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com