Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


küresel iklim değişikliği zirvesine farklı bakış

KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ZİRVESİ VE GİZLİ GERÇEKLER

İklim değişikliği gaz salınımından ve havayı kirletmekten kaynaklanmıyor. Depremlerin, fırtınaların, sellerin ve dünyanın derecesinin ısınmasında aslında insan faktörü çok küçüktür. İnsanoğlu’nun küresel iklim değişimine etkisi sınırlıdır.
İklim değişikliği birtakım tedbirlerle engellenecek bir şey değildir. Bir takım tedbirlerle elbette fayda sağlarsınız ancak bu küçük ve sınırlı kalmaktadır. Kitlesel ve güçlü değişimde her ülke üzerine düşen görevi yapsa dahi iklim değişikliğini sadece yüzde on durdurabilirsiniz. İklim değişikliği daha çok astronomiktir.
Daha çok küresel iklim değişikliğinin nedeni insanlığın içinde bulunduğu psikoloji ile alakalıdır. Bu size hiç saçma gelmesin. İnanılmaz derecede doğrudur. Tanrıya inanıyorsanız buna da inanmak zorundasınız. Dünyada kaynakları ve egemenliği elinde tutmak için çabalayan bozguncu bir kesim var. Ve onlar adına çalışan bir Amerikan yönetimi görmekteyiz. İnsanlığa zarar veren ve savaş siyaseti güden bu yapı her türlü komployu ve medyayı kullanıyor. Ortadoğu’ya saldıran ve inananlara zulmeden bir küresel haçlı birliği görmekteyiz. El kaide adıyla Müslümanlara başlatılan savaşı şimdi Işid adıyla görmekteyiz. Bir taraftan adalet, özgürlük ve eşitlik isteyen Arap halkları var. Bu Müslüman halklar insan gibi yaşamak istiyor. Diğer taraftan dünyayı sömüren kötülük üzerinden beslenen bozguncu bir yapı var. Bunlar inananlara savaş açıyor.
Dinsiz yönetimlere başkaldıran inançlı halklar artık ‘Hak, adalet, özgürlük ve eşitlik’ istemektedir. Bu nedenle Arap baharı başlamıştır. Ancak dünyada Amerika önderliğinde öyle bir yapı var ki sürekli inananlara ve Müslümanlara saldırmaktadır. Değişim yaşandığı 21. yüzyılda Afetler yaşanmakta ve küresel iklim değişikliği gözlenmektedir. Pek çok insan bu gerçekleri bilmektedir. ‘İnananları öldürürseniz Tanrı da müdahale eder.’ Tarihin her döneminde bu gerçekleri görmekteyiz. Dünyada yaşananlar ile iklim değişikliği aynı döneme rast geliyor.
Musa dönemine inanmıyor musunuz. Kavimlerin helakına inanmıyor musunuz. Daha doğrusu Tanrıya inanmıyor musunuz diye sorsanız herkes Evet inanıyoruz diyecektir. Peki bugün yaşananların Tanrısal bir gerçek olduğuna neden inanılmıyor.
Hem müslümanlara karşı Işid adıyla haçlı birliği kuruyorlar, hem de iklim değişikliği ile mücadele edeceğiz diyorlar. İklim değişikliği zirvesinin hemen ardında afetler baş gösterecek. 23.09.2014 dünya iklim değişikliği zirvesi gerçekleşiyor. Ve beraberinde havalar birden soğuyor.
Suriye’de, ırak’ta, libya’ da, Cezayir’de, Yemen’de, mısır’da, Filistin’de, Afganistan’da, Pakistan’da ve Afrika’da inananlar öldürülüyordu. Müslüman toplumlar hedef yapılmıştı. Dinsiz yönetimler inançlı halklara savaş açtı. Yönetimler silahlarıyla mazlum ve inanan halkları öldürüyorlardı. Yönetimlerdeki şeytan yandaşları egemenliği kaybetmemek için inananlara savaş açmıştı. Tanrı da küresel ısınma ve afetlerle karşı bir savaşa başlamıştı.
İklim değişikliği bozguncu batılı kavimlerin yaptıklarına karşı ortaya çıkan bir gerçektir. Batı medeniyeti yine haçlı ittifakı kurmuş inanan halklara savaş açmıştı. Tanrı da afetlerle bozguncu kavimlere ve destekçi halklarına savaş açmıştı. Erdoğan iklim değişikliği zirvesinde konuşurken dünyada tüm bu yaşanan afetler sizin zihniyetiniz ve kirli siyasetiniz yüzünden diyemiyordu. Erdoğan, Ortadoğu’da özgürlük ve eşitlik isteyen Arap baharını şiddetle durduranlara karşı bu afetlerin geldiğini biliyordu. Erdoğan her şeyin farkındaydı ama gel ki dünyadaki zihniyet ne bunu anlayabilirdi ne de savaşsız durabilirdi. Dünyayı yönetenler, kavgacı, şiddetçi saldırgan ve çirkefti. Böyle bir ortamda Erdoğan Işid’e karşı mücadeleye destek vereceğiz ama sınırlı desteğimiz olacak demekten başka çaresi yoktu.
İnananlara ve müslümanlara karşı küresel bir haçlı birliği kurdular. Işid adıyla arap baharına ve islamın güçlenmesine savaş açtılar. Allah’ da iklim değişikliği ile batı medeniyetine dinin karşısındaki anlayışa savaş açtı.
Tam yüz yıl önce Birinci dünya savaşı’nın tam tersi olayları yaşayacağız. Armageddon savaşı başladı. Afetler ve kıtlık görülecek. Ve bu savaşı Tanrı yapacak. Küresel güçlere karşı Tanrı savaşacaktı. 2021 yılına gelindiğinde İnsanlar afetlerden, hastalıktan ve virüslerden dolayı üçte bir oranında öleceklerdi. Bu dönem tüm kutsal kitaplarda anlatılmaktadır.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com