Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


dabbetülarz kimdir dabbetülarz kıyamete yakın çıkar

DABBETÜLARZ UFO’DUR

Ufo dünyanın çeşitli yerlerinde insanlar tarafından görülmüş ve milyonları aşkın vaka ile varlığını doğrulamıştır. Ama Ufo ne demektir. İnsanlar ona nasıl bir anlam yükleyebilmiş, işte bu önemlidir. Bilinmeyen cisim, bilinmeyen canlı, hareket eden varlık, uzay aracı gibi yakıştırmalar yapılmış. Ufo araştırmacıları Ufo’nun canlı gibi hareket ettiğini ve renk ve şekil değiştiren kıvrak bir yapıda olduğunu tespit etmişlerdir. İncelenen yüzlerce amatör video görüntüsünde çok net görüntülere rastlanmıştır. Bu görüntüler sonucunda kanatsız, havada uçabilen, suya girebilen ve vücut hareketleri olabilen bir canlı olduğu kanatine varmışlardır. Genelde mercimek şeklinde gözlemlenmiştir. Çömlek yapılırken kullanılan kahverengi toprağı andıran ve çömlek çamurunda olduğu gibi dönme hareketine sahip olduğu tespit edilmiştir. Alt orta bölgesinde güç aldığı ve ateş böceği gibi ışık çıkardığı tespit edilmiştir. İnsanlar bu ışığa dayanarak uzaylı ve uzay aracı yakıştırması doğal görülmektedir. Ufo’nun bir uzay aracı değil bir canlı olduğu sayısız görüntü ve çalışmalar ile kanıtlanmıştır.
ABD ve Rusya gizli servisleri UFo (Dabbetülarz) hakkında derin araştırmalar yapmışlar. İlk başta bir anlam verememişler. Tüm kutsal kitapları ve eski tabletleri dahi incelemişler. Bu karşılaştıkları varlığa bir anlam yüklemeye çalışmışlar. Ve ne buna canlı diyebilmişler ne de uzaylı diyebilmişlerdir. Bu varlığa bilinmeyen cisim ‘UFO’ adını koymuşlar. Ancak şu tespitler dikkat çekicidir. Bu cisim insanlara yaklaşıyor bazen korkutmak için hareket bile yapıyor ama asla zarar vermiyor. Tespitini kesin olarak bulgulamışlardır. Amerika ve Fransa’da bazı ufo vakalarında telefon ihbarları üzerine istihbarati birimlerden halka ve kendi güvenlik birimlerine ‘Panik yapmayın, zararsızdır.’ açıklamaları yapılmıştır.
Ufo’nun dünya üzerinde bir canlı olduğuna inanış delillerle kuvvetli ihtimaldir. Bilim adamları yeni bir canlının nasıl ortaya çıkabileceği üzerine araştırmalar yapmış ve çeşitli şartların oluşması gerektiği kanaatine varmışlardır. Yani kedi, köpek hayvanlar ve insan dünyanın bir evresinde tanrı tarafından yaratılmıştır. Bu evrede oluşma şartları, iklim, aşırı yağmurlar, sıcaklık ve patlayan volkanların olması gereklidir.
Hiç yeni bir canlı yaratılır mı diyebilirler. Sonradan yaradılan yeni bir tür mümkün mü ?Hayvanlardan en son insan yaratılmıştı. Şeytan da insan yaratıldığında öfkelenmişti. Bir daha canlı yaratılamaz hükmünü biz veremeyiz. Tanrı ne zaman ne dilerse yaratılır diyebiliriz. Zaten kutsal bir hadiste insanların dinden uzaklaştığı bir zamanda yerden çıkan bir canlıyı (Dabbetülarzı) göndereceğim. İnsanlara inanmadıklarını söyleyecek.’ denilmiştir. Ahir zamanda yaşıyoruz. Uzayda canlılar var. Evrim teorileri doğru mu? Başka gezegenlerde hayat var demek beklide tanrıyı reddetmekti. Böylece bu Dabbetülarz insanlara senin kalbin inanmıyor diyordu. Bu söyleme söz ile olmayabilir. Eğer Tanrıya inanarak Tanrı başka gezegenler ve canlılar yaratmış olabilir demek ile inançsızlık yüklü bizden başka canlılar var, Hayat olan gezegenler varmış demek çok farklıdır.
İnsan hiç bilmediği bir canlıyı Ufo’yu yani Dabbetülarz’ı gökyüzünde gördüğünde hemen korkmakta ve kaçmaktadır. Bazen küçük haşereler (böcekler) insanları gördüğünde kaçıştıkları gibi insanlar da Dabbeyi Ufo’yu gördüğünde aynı haşerelerde olduğu gibi kaçma ve korkma hareketi yaşamaktadırlar. İnsan zarar vermemeli ve kibirli olmamalıdır. Bakın hayvanların yaşadığı bu doğal duyguyu insanlar da yaşayabiliyormuş. Bunları yaşayınca insanlar hayvanlara zarar verme zalimliğinden vazgeçer sanıyorum. Bunları da söylemeden geçemeyeceğim.
Uzayda canlı yoktur. Ufo’da uzaylı ve uzaylı aracı değildir. Ufo kelime anlamı bilinmeyen cisimdir. Aslında o bir cisim değil, canlıdır. Allah bu canlıyı sonradan yarattı. Ancak Allah öyle bir canlı yaratmış ki havada bir yıldız gibi uçabiliyor. Ateş böceği gibi ışık çıkartabiliyor daha da garibi şekil değiştirebiliyor. İslam’da geçen Dabbetül arz ile aynı özellikleri taşıyor. Tüm hadisler ufo’ya uyuyor. Şekil değiştirmesi ve hızlı hareket etmesi mucizeler yapabildiğine işarettir. Bu durum da hadislerdeki Musa’nın asasını nitelemektedir.
Allah uzayda başka canlılar yaratabilirdi. Tüm şartları oluşturur ve çeşitli yaşam gezegenleri oluşturabilirdi. Bu ona hiç zor gelmezdi. Ama neden bunu yapsın ki. Bu dünyada çok canlılar yaratmıştı zaten. Kutsal kitaplar ve peygamberler başka bilinçli canlılardan bahsetmemişti. Dahası başka canlıların varlığına inanmak dinsel ve tanrısal gerçeklikten uzaklaşıp genelleme felsefesiyle tesadüflere bağlanıp tanrıya inancı baltalayacaktı. Başka canlıların varlığına inanmak küfre düşmeye sebep olmaktaydı. Uzaylılara inanarak Allahsız kalmak ve korku ve dehşete kapılmak imanın gitmesine neden olur. Bu durum da hadislerdeki mühre işarettir.
Hadis: ‘Kuşluk vakti üzerlerine bir canlı çıkar ve insanlara inanmadıklarını söyler. Denilmiştir. Aynen denildiği gibi Dabbetülarzı (Ufo’yu) en çok gündoğumunda kuşluk vaktinde görülme vakaları sıklıktadır.
HADİS: "Dâbbe, yanında Hz. Musa'nın asâsı ve Hz. Süleyman'ın mührü olduğu halde çıkar. Mü'minin yüzünü asa ile parlatacak, kâfirin burnunu da mühürle damgalayacak. O zamanda yaşayan insanlar bir araya geldiklerinde mü'min- kâfir belli olacaktır." (Ahmed b. Hanbel, "Müsned", II, 491)
Dabbetülarz Hz. Süleyman'ın mührü olduğu halde çıkar. Mü'minin yüzünü asa ile parlatacak, kâfirin burnunu da mühürle damgalayacak.
“...Yeryüzünde bir yıldız gibi seyredecek. Peşine düşen onu yakalayamayacak, ondan kaçarsa kurtulamayacak.’’ Aynen hadisteki gibi ufo çok hızlı hareket etmektedir. Zaten hadis bu canlının hızından bahsetmektedir.
Dünya’nın her yerinde görülen Dabbetülarz (ufo) kesinlikle bir canlıdır. Gökyüzünde haşere gibi hareket ediyor. Milyonlarca video görüntüsü var. Çok net amatör görüntülerde var. Şekil ve renk değiştiriyor. Görüntülerde sese tepki veriyor ve görüyor. Bu konuda daha çok araştırma yaparsanız göreceksinizdir.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com