Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Haddi Aşıyorsunuz

Haddi Aşıyorsunuz
Siz ey İslami düşünceye ve İslami yaşayışa tahammül edemeyen İmralı sevdalıları!

Neden Müslüman Kürt halkına düşmanlık besliyorsunuz?

Neden daima İslam'a, Müslümanlara ve mukaddesatlara saldırıda sınır tanımıyorsunuz?

Yıllardır Müslüman Kürt halkına karşı yaptıklarınızın bir sonu olmayacak mı?

İftira, karalama, zorla kepenk kapattırma, halkı Zerdüştlüğe zorlama, öğrenci yurtlarına ve İslami derneklere saldırma, Molotof atma ve daha birçok cürüm...

Yüksekova Mustazaf Der şubesine yaptığınız saldırıda şehid ettiğiniz can Ubeydullah'ın acısı yüreklerdeki tazeliğini korurken; Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde çarşaflı bacıma karşı yaptığınız kabullenemez saldırının hesabını nasıl vereceksiniz?

Veremeyeceğinizi tahmin ediyoruz.

Peki, hesabını veremeyeceğiniz bir yükün altına niye giriyorsunuz? Niye insanların giyim tarzlarından rahatsız oluyorsunuz? Çarşaflılar sizlerin uykularınızı mı kaçırtıyor? Sizlerin hayal ettiği demokratik Kürdistan'ın kurulmasına engeller mi?

Yok, bu sebepler değilse nedir, söyleyin Allah aşkına!

Biliyor musunuz?

Yaptığınız bu insanlık dışı saldırılar ile başta Müslüman Kürtlerin ve vicdanlı insanların nefretini bir kez daha kazanıyorsunuz. Ellerini Rablerine açtıklarında sizlerin yaptıklarınızın karşılığının cezasız kalmamasını diliyorlar.

Siz ey BDP/PKK yetkilileri!

Çarşaflı bayana karşı yapılan saldırıya da yine aynı zihniyetle mi yaklaşacaksınız? Yine gençlerimizi kontrol altına alamıyoruz mu, diyeceksiniz? Bu saldırıyı da geniş bir biçimde araştıracağız deyip, yine kamuoyunu kandırmaya ve olayı unutturmaya mı çalışacaksınız? Kimlerin yaptıkları araştırılıp, ortaya çıkarıldığı zaman sizlerle ve halk ile paylaşacağız mı diyeceksiniz?

İnanın sizler ne derseniz deyin, artık kimse sizlere inanmayacak. Daha önce verdiğiniz sözleri tutmadığınız için, şimdi söyleyeceklerinizde bir işe yaramayacak.

Artık halkta sizlerden yüz çevirecek. Özellikle Kürtler sizlerin gerçek yüzlerinizi ve kimlerin yeğenleri olduklarınızı bir kez daha görecek.

İşte o zaman izzet sahipleri ile zillet içerisindekiler ortaya çıkacak. O zaman kimlerin hak yolda, kimlerin fasit yolda olduğu anlaşılacaktır.

Sizler hiçbir zaman mazlum halkın yanında olmadığınız için, mazlum coğrafyanın mağdur halkı sizleri kabullenmedi. Sizler yıllardır halkın üzerinde inşa etmeye çalıştığınız korku imparatorluğunuzla bir şeyler yapmaya çalıştınız. Ve mazlum coğrafyanın mağdur halkını daima tehdit ettiniz. Zorla kepenk kapattırdınız. Gençleri yozlaştırdınız. İnsanların birbirlerine karşı olan güvenini sarstınız. Savunmasız insanların ev ve işyerlerine zarar verdiniz.

İşlediğiniz bu kadar cürüme rağmen, her fırsatta 'Kürt halkının temsilcileriyiz' demekten geri durmadınız. Kusura bakmayın; sizler Kürt halkının temsilcisi değilsiniz. Hele ki Müslüman Kürt halkının hiç değil...

Siz ey çarşaflı bayanlara tahammül edemeyenler!

Yaptığınız bu saldırılarla ve izlediğiniz politika ile ne amaçlıyorsunuz, hedef ve gayeniz nedir? Amacınızın Müslümanların sabrını zorlayıp kargaşa ortamı yaratmak ise, hedefinize hiçbir ulaşamayacaksınız. Müslümanları kan ve kaos ortamına çekemeyeceksiniz. Sabırlarının zorlasanız da, yine de karşınızda sabır göstereceklerini göreceksiniz.

Müslümanların gösterecekleri sabır ile sizler kahrolacaksınız. Sinirden, kin ve garezden yıkılıp gideceksiniz.

Son olarak şunu da bilmeniz gerekir ki; elinize imkân ve fırsat geçtiğinde saldırmaktan, iftira atmaktan, karalamaktan, şehid etmekten çekinmediğiniz Müslümanların da, sabırlarının bir sonu vardır. Ve onlar kendilerine yapılanları unutacakta değillerdir.

Sabrın sonu tükenmeden, samimi adımların atılması dileğiyle...

(Muhammet Şerif / Hürseda Haber)


Serbest Kürsü

MollaCami.Com