Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kolay Zayıflamak İçin

Rezonans terapisiyle tek seans sonrası 12 kilo verdim. İştahım azaldı, yeme bağımlılığım kalmadı. Bilginize arkadaşlar. Deneyip de memnun kalan olursa hayır duanızı alırım...

nasıl bir terapi nasıl yapılıyor açıklama lütfen

Merhaba yeşilçınar. Ben de bir arkadaşımdan öğrendim, o bununla sigarayı bıraktı çok memnun kaldı, kilo tedavisi de olduğunu söyledi bana. Benim zayıflamaya çalışıp da zayıflayamama hikayem o kadar uzun ki, bu terapiyle son buldu çok şükür. Kilo kaynaklı bazı rahatsızlıklarım da var benim. Neyse... Önce doktorla karşılıklı bir konuşma yaptık, ben hikayemi anlattım, sonra bir form doldurdum, test gibi bir şey. Hamur işlerine bağımlılığım çıktı ki zaten öyle :( Bir cihaz var, bu cihaza bazı karbon hidrat örnekleri koyuldu ve cihaza bağlandım, hatta bağlıyken bir güzel de gevşeyip uyukladım biraz :) Vücudumuzun yaydığı enerji zaten bilimin de kabul ettiği bir şeymiş, bunları doktor anlattı bana çünkü ben biraz şüphe duymuştum doğrusu, bu makine benim iştahımı nasıl kesecek diye, neyse işte bu makine de bu bağımlılık yaratan frekansları siliyormuş. Sonrasında da bir diyet listesi verildi bana. İşin en güzel yanı benim için, o diyete hiç zorlanmadan uyabilmek oldu. Yani o terapiden sonra, dünyaları yiyebilecek gibi olan o gereksiz iştahım kalmadı, hala devam ediyorum diyete zaten yeme biçimim ve yaşam şeklim değişti, yaklaşık bir 20 kilo daha vericem inşallah. İhtiyacın varsa sana özelden kliniğin linkini yada telini yollayabilirim. tabi İstanbulda yaşıyorsan eğer.

salimen teşekkürler krdeşim kliniğin adını ve telini verirsen sevinirim... diyete başlamadan önce sağlık raporu çıkartıyor musun?

salimen teşekkürler krdeşim kliniğin adını ve telini verirsen sevinirim... diyete başlamadan önce sağlık raporu çıkartıyor musun?


rica ederim :) senin de işine yararsa ne ala... sevinirim. bu linkten istediğin bilgilere ulaşabilirsin
NEOSANTE - NEO-Clinics Biorezonans

Allah razı olsun kardeşim....

sağ olasın senden de razı olsun inşallah


Sağlık Rehberi

MollaCami.Com