Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kemik Erimesi Olanlara öneriler

Çağımızın hastalığı olan kansere ve diğer bazı hastalıklara karşı sık sık kullandığınız, olay bitki ısırgan otunun kemik erimesini hızlandırdığını biliyor muydunuz?

Evet, ısırgan otu kemik erimesini hızlandırıyor, kemik erimesi olanların ısırgan otu kullanması çok sakıncalı, kesinlikle kullanmayınız.

Kemik erimelerine karşı, sütten bile daha fazla kalsiyum içeren marul yemelisiniz. Marulun 100 gramında, 1 bardak sütün içinde bulunan kalsiyumdan daha fazlası bulunmaktadır. Günlük kalsiyum ihtiyacını giderebilmek için 1 günde 400 gram marul tüketmelisiniz. Kemik erimesine yenik düşmemek için, denenmiş kesin çözüm olarak marul ve sütlaç öneriyoruz.

Menopoz dönemine yıllar önce girmiş bir yakınım, kemikleri eriyerek kırılma noktasına gelmişti. Marul ve sütlaç tüketerek kemik erimesini durdurdu ve kemik taramasına girdiğinde doktor hayretler içinde kaldı. Bunu da burda duyurmak istedim haberiniz olsun. Hepinize acil şifalar diliyoruz.

Alıntı

bilmiyorduk

önemli bir konu paylaştıgınız için teşekkürler kardeşim

Çok teşekkürler Allah razı olsun pekçok kimse bu dertten muzdarip hatta gençler bile

Arkadaşlar ek bir bilgi vereceğim ..

her gün salatalarımızda kullandığımız marul en çok kist oluşumuna neden olan bitkidir. Marulu kullanmadan önce mutlaka sirkeli suda bekletmelisiniz. zaten hergün düzenli olarak elma sirkeli su içtiğinizde kist oluşmaz ve var olan ufak kistler de yok olur.

marul'un böbrek tasi olusumunu tetikledigini duymustum
lakin, kist olusturdugundan bihaberdim
iki kizkardesim var ve ikiside kist'den (ameliyatlik derecede) müzdarip
bu bilgileri acil bildirmeliyim
sifa bulurlar insAllah

önemli bilgilerinizden dolayi tesekkürler
Allah.cc razi olsun

Allah razı olsun...


Sağlık Rehberi

MollaCami.Com