Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Pastanın üzerindeki meyvelerin kararmaması için…



Pastanın üzerindeki meyvelerin kararmaması için…

Pastanın üzerine dilimlediğiniz muzlar, daha arkanızı dönmeden kararıveriyorlar değil mi? İşte onların kararmasını engelleyecek, jöle kıvamında ama şeffaf sosun tarifi:

Malzemeler:

- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
- 1 tatlı kaşığı toz şeker

Bir cezvede, tüm malzemeleri fokurdayana dek pişirin. Soğuyunca, meyveleri kaplayacak şekilde pastanın üzerine dökün.

Çok ilginç ama çokta faideli bir bilgi olmuş kardeşim.Eminim bir çok kişi bunun çözümünü arıyordu.
Bu arada pasta inanılmaz güzel keşke görmeseydim :-[ :( ;D 8) :'(


Çok ilginç ama çokta faideli bir bilgi olmuş kardeşim.Eminim bir çok kişi bunun çözümünü arıyordu.
Bu arada pasta inanılmaz güzel keşke görmeseydim :-[ :( ;D 8) :'(
:)

meyvelerin kararmasından şikayetçiydim :) bunu öğrendiğm iyi oldu ;) teşekkürler

teşekkürler degerli kardeşim

Gerçekten çok faydali bir bilgi.
Bundan bir çok evhanimi istifade edecektir mutlaka. Tesekkürler.


Pratik bilgiler

MollaCami.Com