Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree32Likes
  • 8 Post By ihvan
  • 2 Post By ihvan
  • 4 Post By ihvan
  • 3 Post By ihvan
  • 3 Post By ihvan
  • 5 Post By ihvan
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By janwes
  • 1 Post By ihvan
  • 1 Post By ihvan
  • 1 Post By ihvan

Konu: osmanlıca sevenler buyrun.

  1. #1
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    osmanlıca sevenler buyrun.

      
    ..üç günlük dünya içi gayret üstüne gayret,ebedi bir hayat için gayret yok hayret

  2. #2
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    şeyma ve KÂŞİF bunu beğendi.

  3. #3
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    ..‎''Eğer hasmını mağlub itmek istersen, fenalığına karşı iyilikle mukabele et. Çünkü eğer fenalıkla mukabele idersen husumet tezaid ider.'' ''mektubat''

  4. #4
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    .ÇOCUKLAR ÇİÇEKTİR....ÇOCUK KOKUSU CENNET KOKULARINDANDIR
    aişegül, şeyma ve KÂŞİF bunu beğendi.

  5. #5
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    .iman insani insan eder. belki insani sultan eder.
    aişegül, şeyma ve KÂŞİF bunu beğendi.

  6. #6
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    .Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
    Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
    Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli
    Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli

  7. #7
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    19

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    Ellerinize sağlık, Teşekkür ederiz...
    ihvan bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  8. #8
    Üyemiz Okur Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    78
    Rep Gücü
    12

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    Sagol kardeş
    ihvan bunu beğendi.
    Bu günün işini yarına bırakma ...

  9. #9
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    teşekkürler
    ihvan bunu beğendi.
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  10. #10
    Moderator Firtina janwes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    2,814
    Rep Gücü
    23

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    çok güzel paylaşım teşekkürler..
    koskaca (ve ıssız) osmanlıca bölümümüz var ihvan kardeşim oraya taşıyalım bunu

    Osmanlica
    ihvan bunu beğendi.
    Öyle bir sınavdayız ki; kitap açıp bakmak serbest.

  11. #11
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    .Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
    Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak
    O benim milletimin yıldızıdır parlayacak
    O benimdir o benim milletimindir ancak..."]..
    KÂŞİF bunu beğendi.

  12. #12
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    .Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi,olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.
    KÂŞİF bunu beğendi.

  13. #13
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: osmanlıca sevenler buyrun.

    İnsana sadâkat yakışır görse de ikrâh/ Yardımcısıdır doğruların Hazret-i Allah..
    KÂŞİF bunu beğendi.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Smiley-sevenler Buraya:)
    Konuyu Açan: whitenight, Forum: İlginç Komik Resim ve Yazılar.
    Cevaplar: 42
    Son Mesaj : 11-05-2013, 20:12
  2. yağmur sevenler buyrun ...
    Konuyu Açan: s_e_n_a, Forum: Mollacami Foto Galerisi.
    Cevaplar: 105
    Son Mesaj : 11-05-2013, 20:10
  3. Çiğ köfte sevenler dikkat
    Konuyu Açan: s_e_n_a, Forum: Sağlık Haberleri.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj : 11-05-2013, 20:10
  4. Pilav Sevenler Buyrun
    Konuyu Açan: Damla_, Forum: Komik Resimler.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 11-05-2013, 20:08

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •