Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 32 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree29Likes

Konu: Çocukluğumun Ramazanları

  1. #1
    Moderator Firtina janwes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    2,814
    Rep Gücü
    23

    Çocukluğumun Ramazanları

      


    Mecelle, şeyma, kitapci ve başka 3 kişi bunu beğendi.

  2. #2
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    okuyamiyorum bu nasil okunuyor ya?

  3. #3
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    çocukluğumun ramazanları
    merhaba ya şehri ramazan ...

    Gözlerimi kapayıp için için,tatlı tatlı düşünüyorum.Çocukluğumun en hoş hatıraları zihnimde birer birer canlanıyor.Zihnimin ..... bahçelerinde bu tılsımlı isim bir rüzgar gibi dolaşarak
    hatıralarımı çiçeklendiriyor.Ramazana ait duygularım gönlümün katmer katmer,büklüm büklüm yaprakları içinden gittikçe renkleşerek tatlılaşarak birer meyve gibi büyüyor.
    yüreğim mazinin yadıyla şimdi inliyor.
    janwes ve kitapci bunu beğendi.
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  4. #4
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    cok hosmus ....

  5. #5
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    devam ediyor daha zaman zaman yazarım inş
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  6. #6
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    Düşündükçe derinleşiyorum;
    Olgun hatıraların ağırlığıyla başım bol meyveli bir dal gibi önüme sarktı;
    Ruhumun içinde bir heybet var, sanki ardı arkası alınmaz cemaatlerle dolu büyük camilerde tiz sesli müezzinleri dinliyorum.
    kitapci bunu beğendi.
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  7. #7
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    ..... bıraktığım yeri çıkaramadım
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  8. #8
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    kendi bıraktığınız yerimi benim bıraktığım yerimi?
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  9. #9
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    peki bunu nasil okuyosunuz ya mesalla ben yeni kuran ogrenmeye basladim ama orda belli ustun otre gibi harfer var okumaya yardimci.... peki bu nasil okunuyor?.... yeni merak sardim , yes osmanlicaaaaa.... cok begendim cok cool duruyo imrendim simdi sizlere ...bende ogrencegim insallah

  10. #10
    Haddini Bil Yeter.. Poyraz selman-i pak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    1,596
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    Alıntı kızılelma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..... bıraktığım yeri çıkaramadım
    Orası "uyuşmuş, donmuş" galiba kardeşim
    kitapci bunu beğendi.
    Çağdaş değil; Çağ açıp, çağ kapatanlarız..

  11. #11
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    benim bıraktığım zihnimin .. var ya tam orası
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  12. #12
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    5. satırın sonunda kaldınız, ben 2.5 satır daha yazdım
    kitapci bunu beğendi.
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  13. #13
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    16

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    bu zaten elbirliği ile olur
    yazan yazsın bitirelim
    kitapci bunu beğendi.
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  14. #14
    Aktif Üye Poyraz Zümrüd-ü Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    1,717
    Rep Gücü
    14

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    Alıntı kızılelma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bıraktığım zihnimin .. var ya tam orası

    zihnimin uyuşmuş donmuş bahçelerinde bu tılsımlı isim...

    ben böyle okudum.
    kitapci bunu beğendi.
    Sen!
    Kandili bile görmeyen kör!
    Kandille neyi göreceksin?


    Sadi-i Şirazi

  15. #15
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Çocukluğumun Ramazanları

    Bir karışıklığa sebep verdim sanırım

    Ben anlıyorum ki siz kaldığınız satırı bulamadınız, bir güzel yazıyorum 5. satır diye, halbusem kelimenin ne olduğunu soruyormuşsunuz kusuruma bakmayın kardeşim.
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Bu Konu İçin Etiketler

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •