Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


MASKO 2012 yılının mobilya ve dekorasyon trendleri

Bu yıl, perakende mobilyacılığın üssü olan MASKO Mobilya Kentindeki mağazalarının 2012 yılına özel trendleri takip eden yenilikçi bakış açısıyla yarattığı tüm ürünlerinde; modern tasarımlar öne çıkıyor.


"Minimalizmin Sert Hatlarına Veda Zamanı"
700'ü aşkın mağaza ve 500'den fazla markayı bir arada barındıran ve klasikten moderne, antikadan bahçe ve bebe mobilyalarına kadar pek çok alternatifi aynı anda tüketicilerin beğenisine sunan "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" MASKO, en yeni dekorasyon trendlerini farklı ve birbirinden özel seçeneklerle tüketicilere sunmakta.

NOSTALJİK ÇİZGİLER ve VİNTAGE MODELLER
Bu yıl, perakende mobilyacılığın üssü olan MASKO Mobilya Kentindeki mağazalarının 2012 yılına özel trendleri takip eden yenilikçi bakış açısıyla yarattığı tüm ürünlerinde; modern tasarımlar öne çıkıyor.

Bunun yanında 1960 yıllarının esintilerini görebileceğimiz "vintage" modeller de yine farklı beğenilerdeki müşterilere hitap ediyor. 2012 trendlerinde sıkça rastlayacağımız nostaljik çizgilerin hakim olacağı ürün yelpazesi, MASKO'da anıları modern ya da klasik çizgilerle birleştiriyor. 2012 trendlerinde yer alan özellikle halı ve perde gibi tamamlayıcı ürünlerin mobilyalarla olan renk uyumunu göz önünde bulunduran MASKO Mobilya Kenti, yan ürünlerde renk alternatiflerini özellikle pastel tonlarda çoğaltıyor…

AMORF ve YUVARLAK HATLI MOBİLYALAR

MASKO Mobilya Kenti'nden yapılan açıklama göre bu yılın dekorasyon trendleri şöyle: Sert köşeler ortadan kalkıyor, amorf, şekilsiz mobilyalar öne çıkıyor. Minimalist köşeli eşyalar yerine hatları yuvarlak, şekilleri çok da belirgin olmayan mobilyalar bu yıl gözde olacak. Bu trende göre minimalizmin sert hatları rafa kalkıyor. Öyle ki 2012 yılında, pek çok kişinin evini daha "narin" olarak adlandıracağımız yumuşak hatlı zarif mobilyalar süsleyecek.

Canlı renklerin modasını yitirmeye başladığı 2012 yılında pastel tonlar ağırlıkta olacak. Abartılı seçimler yerine sadelikten yana tasarımlar göz dolduracak. Mekânları daha ferah gösteren bu akım sayesinde evler, olduğundan daha geniş gözükecek. Doğal ahşap ve ham materyallerin ön plana çıkacağı 2012 yılında, pastel tonlarla koyu renk kombinasyonları da sık sık kullanılacak.

bide bunlari almak icin cuzzi bi miktar gerek diye eklemeyi unutmayin....:)


Mobilya ve Dekorasyon Ürünleri

MollaCami.Com