Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Evet! Paranın satın alamayacağı şeyler de vardır!



Avrupa Şampiyonası'nda önce gruptan çıktık, sonra yarı final oynayıp 14.5 milyon Euro kazandık. Ama daha da önemlisi dünyanın gözünde büyük bir itibar elde ettik, gurur duyulacak övgüler aldık.

Önemli vurgular yapmıştı


2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde A Milli Futbol Takımımız’ın beklentileri elbetteki çok yükselti... Takımımızın gruptan çıkacağına olan inanç tamdı ama daha iyileri de bekleniyordu. Teknik direktörümüz Fatih Terim ise her söyleminde, “Türkiye adını bir kez daha herkese hatırlatacağız ve turnuvaya renk katacağız” vurgusunu yaparken, futbolcularına olan güvenini gözler önüne seriyordu. Belki Almanya’ya talihsiz bir şekilde elendik ve finali kaçırdık ama ciddi kazanımlarımız da oldu.


2002’den beri hasrettik

Avrupa şampiyonası’nda yarı final oynayan ekibimiz sayesinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun kasasına tam olarak 14.5 milyon Euro girdi. Bu maddi bir kazanımdı ama daha değerli olanları da vardı. Neredeyse her maçta çok önemli oyuncu eksikliklerine rağmen performansıyla alkış alan Ay Yıldızlılarımız, turnuvanın en renkli ve en çok heyecan veren takımı olarak kabul edildi. Dünya basını hep bizden bahsetti, otoriteler göklere çıkardı. 2002’den bu yana şampiyonaya hasret ekibimiz hem vatandaşlarımızı hem de sporseverleri mest etti.

Dillerden düşmedik

Çek Cumhuriyeti maçıydı... Son anlara girilmiş, skor talebasında rakibimiz 2-1 öndeydi. Artık umutlar tükenmeye yüz tutarken, Petr Cech topu tutamadı, Nihat durumu 2-2’ye taşıdı. O anlarda sahneye bir kez daha Nihat çıktı ve maçı 3-2 kazanıp gruptan çıktık. İşte bu heyecan kasırgası turnuvaya damgasını vurdu. Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşması UEFA tarafından organizasyonun en heyecanlı maçı seçildi.

İşte Euro 2008 karnemiz

A Milli takımımız, yarı final oynadığı Avrupa 2008 Futbol Şampiyonası’ndaki en başarılı derecesini elde etti. 5 karşılaşmada rakip fileleri toplam 8 kez havalandıran Ay Yıldızlılarımız, maç başına 1.6’lık bir istatistiğe ulaştı. Takımımızın en golcü ismi, birbirinden kritik sayılara imza atan ve turnuvayı 3 golle kapatan Semih Şentürk oldu. Toplam 16 sarı ve 1 kırmızı kart gören oyuncularımız, 102 kez faul yaptı.

Fanatik

Alnımız ak başımız dik bir şekilde ayrıldık..Evet,paranın satın alamayacağı şeyler de vardır Türk olmak gibi..


Alnımız ak başımız dik bir şekilde ayrıldık..Evet,paranın satın alamayacağı şeyler de vardır Türk olmak gibi..


;) 8) 8) 8) 8)


Haber için teşekkürler...

8) 8) teskkurler ahmer krdsım


Alnımız ak başımız dik bir şekilde ayrıldık..Evet,paranın satın alamayacağı şeyler de vardır Türk olmak gibi..


;) ;)


Spor Haberleri

MollaCami.Com