Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Almanya maçı için elimizde kalan kadro

Almanya maçı için elimizde kalan kadro

23 kişiyle başladığımız şampiyonada Almanya maçına sağlam ve cezasız olarak toplam 14 futbolcumuz kaldı.Kalecimiz Volkan Demirel 2 maçlık cazası nedeniyle Almanya maçında yok.Sarı kart cezalıları Arda, Tuncay ve Emre Aşık'da bu maçta yok.

A Milli Futbol Takımı'nda Hırvatistan maçının son dakikalarında sakatlanan Nihat Kahveci'nin Almanya ile oynanacak olan yarı final maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. :'( :'( :'(


Milli Takım doktoru Bülent Bayraktar sakat futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugünden Almanya maçına kimlerin yetişip yetişemeyeceğini söylemek net olarak mümkün değil. Hırvatistan maçında sakatlanan Nihat'ın topa vurduğu sağ bacağını gövdeye bağlayan kaslarda ve bacağın ön kısmında bacağını sallamasını savurmasını sağlayan kasların bir tanesinin yapışma yerinde zorlanma var. Sakatlığının ne durumda olduğunu tespit etmek için bugün gün içinde tetkik ve değerlendirme yapacağız. Bu değerlendirmenin ardından Nihat'la ilgil net birşey söyleyebileceğiz. Sakatlıkları devam eden oyunculardımız var. Bu oyuncularımızın tedavileri sürüyor. Bu oyuncularımızdan Tümer, Servet ve Emre Belözoğlu'nun son durumunu görmek için onlara da Nihat'la birlikte tetkik ve değerlendirme yapabiliriz. Ancak Servet'in Almanya karşında forma giymesinin çok zor olduğunu ifade edebilirim. Ama yine de Servet'in kalan günlerde uygulanacak tedaviye nasıl bir cevap vereceği çok önemli" dedi.



Bayraktar, 2 fizyoterapist, 3 masör ve Amerikalı uzman arkadaşlarıyla birlikte Spor Hekimliği ve Atletik Performans Departmanı adı altında hizmet verdiklerini ifade ederek, "Bu ekiple hem sağlık hem de performans açısından milli takımımıza yardımcı ve destek olmaya çalışıyoruz. Milli takımımızn geldiği nokta açısından baktığımız da biz de çok çok mutluyuz. Ümidimiz bundan sonrada başarının devam etmesi. Bundan sonraki turnuvalar içinde istikrarın yakalanabilmesi. Bilimsel ve mesleki anlamda hem milli takım hem de kulüp takımları için elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.



BURAYA HANGİ KADRO İLE GELMİŞTİK?


KALECİ: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)



SAVUNMA: Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş),Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray)Emre Güngör(Galatasaray)



ORTASAHA: Uğur Boral, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)



FORVET: Nihat Kahveci (Villarreal),Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)


Maçlar başlamadan Gökhan Gönül gitti.Maçlar başladığında ilk olarak Emre Belezoğlu sakatlandı.Onu Servet Çetin,Emre Güngör,Tümer Metin takip etti.Son olarak Nihat'ın sakatlığı ile birlikte 5 kişiyi sakatlıktan kaybettik.


KARTLAR DA BELİMİZİ BÜKTÜ

Kalecimiz Volkan Demirel 2 maçlık cazası nedeniyle Almanya maçında yok.Sarı kart cezalıları Arda, Tuncay ve Emre Aşık'da bu maçta yok.Yalnızca cezası dolan Aurelio kadroda olacak.


ELDE NE KALDI?


Bütün bu kayıplardan sonra elimizde kalan kadro şöyle;


KALECİ: Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

SAVUNMA: Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş),Hakan Balta (Galatasaray)

ORTASAHA: Uğur Boral, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray),Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

FORVET: Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)



23 KİŞİYLE başladığımız şampiyonada Almanya maçına sağlam ve cezasız olarak toplam 14 futbolcumuz kaldı.


14 futbolcunun ikisi kaleci.Fatih Terim Almanya maçına ya stopersiz çıkacak.Veya Mehmet Topal'ı stopere alıp 4'lü defans ile sahada yer alacak.Hayatında ilk kez stoper olacak olan Mehmet Topal'ın ne yapacağı da ayrı bir merak konusu.


Terim orta sahaya Ayhan ve Gökdeniz'i mecburen sürecek.



HABERVİTRİNİ

ne olacak sonuç ben de merak ediyorum.ama bu kadar sıkıntıntıda yine başarı olur diye düşünüyorum....

haklarında hayırısı inş. fırdevs27 kardeşım

RABBİM yardımcıları olsun

amiin


ne olacak sonuç ben de merak ediyorum.ama bu kadar sıkıntıntıda yine başarı olur diye düşünüyorum....


inşallah bütün temennimiz o Almanya basını dalga geçiyor yaptığı haberlerle azıttılar hadlerini bildirmek lazım onların ama.. inş. ::)


inşallah bütün temennimiz o Almanya basını dalga geçiyor yaptığı haberlerle azıttılar hadlerini bildirmek lazım onların ama.. inş. ::)

İnş.İsviçreliler gibi yediririz o haberleri onlara..Hayırlısı olsun ;) vardır bunda da bir hayır.Hırvatistan maçında Nihat sakatlanmasaydı şuanda elenmiş olabilirdik..

ne diyelim AHMER hayırlısı olsun :) ;)

sıkmayın canınızı .eminim kalanlarda enaz gidenler kadar iyi oyuncular,az maç yapmış olsalarada kendilerini göstermek için eminim çok iyi oynuyacaklardır,inşallah gülen taraf biz oluruz

Amin...İnşallah...


Amin...İnşallah...


bu kadro en güzel kadroydu süper bi maçtı


bu kadro en güzel kadroydu süper bi maçtı


evet güzel mücadele ettiler .....

Bugune kadar oynadıgımız euro 2008 maçları arasında en güzeliydi bence...


Spor Haberleri

MollaCami.Com