Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Cür’etten Öte bir Cinnet

Dindar Müslümanları (hürmette kusur etmemeye çalışarak) uyarıyorum:

Taqiyye ve kitman yapan, asıl kimliklerini ve amaçlarını saklayan sinsi güçler ülkemizde son derece tahrip edici, yıkıcı, köklü bir dinde değişim, dinde yenilik reformu yapmak için çalışmaktadır.

Meşhur BBC bu konuda yayınlamış olduğu bir makalede, 1400 senelik İslam tarihinde görülmemiş bir reform demektedir. (BBC, Turkey in Radical Revision of Islamic Textes, by R. Pigott, 26 Feb. 2008)

Reformcular, Ehl-i Sünnet İslamlığını ve Ümmet birliğini kaldırıp, onun yerine bin parçalı bir İslam Protestanlığı mozaiği getirmek istiyorlar.

Avrupa Birliği, ABD, Vatican, Evangelist agresif Haçlılar, Siyonistler, modern İbn Sebe’ler, emperyalist ve sömürgeci güçler; Türkiyemizde Fazlurrahman’ın Tarihsellik mezhebinin hakim olmasını uygun görmüşlerdir.

İslamı içten yıkmak için birtakım aşırı ve militan Feministler vazifelendirilmiştir.

Diyanet, merhum Ahmed Davudoğlu Ezherî hocaefendinin çok değerli Sahih-i Müslim şerhini, AB standartlarına uymadığı için yayınlamamıştır.

Vaktiyle uzun yıllar boyunca yayınlanıp nice baskıları yapılan Tecrid-i Sarih tercümesi de yayından kaldırılmıştır.

Ehl-i Sünnet kitapları yayınlanmazken, Allah gerçek bir Janustur (iki çehreli bir Roma putu) diyen İranlı zındığın diğer kitapları Diyanet Kitabevlerinde satılmaktadır.

Yüz ilahiyatçıya “ayıklanmışâ€ bir hadîs külliyatı hazırlatılmış, birkaç cilt halinde yayınlanmış, fakat piyasaya şimdilik verilmemiştir.

En son büyük bir ilimizde Feminist bir Diyanet memuru, cami görevlilerini, emrimi yerine getirmezseniz canlarınızı fena yakarım diyerek tehdit ederek kadınlara ait bölmelerdeki kafes ve perdeleri çıkarttırmıştır.

Büyük Selçuklu devletinin, Anadolu Selçuklu devletinin, Beyliklerin, Osmanlı devletinin bin yıl boyunca koruduğu Ehl-i Sünnet İslamlığı büyük tehlike ve tehditlerle sarılmıştır.

Ehl-i Sünnet İslamın ana caddesidir… Ehl-i Sünnet Sevad-ı Âzamdır… Ehl-i Sünnet cumhur-i ulema yoludur… Ehl-i Sünnet Kur’anın doğru yorumudur… Ehl-i Sünnet Resulullah Efendimizin yolundan ve izinden gitmektir…

Ehl-i Sünnet yıkılırsa Türkiye de yıkılır.

Ehl-i Sünnet yıkılırsa enkazının altında, savunma yapmayan Sünnîler de kalacaktır.

Ehl-i Sünnete mensup bir gazeteci olarak bütün Sünnî Müslümanları birleşmeye ve İslamı savunmaya çağırıyorum.

Reformcular, Fazlurrahmancılar, Mutelize mezhebi mensupları ve diğer fırkaların bağlıları taqiyye ve kitman yapmaktadır.

Ehl-i Sünnet gazeteleri, dergileri, Tv’leri reform hareketlerine karşı çıkmalıdır.

Sünnîler ayakta kalmak istiyorsa, en az reformcular ve Feministler kadar cesur ve gözü kara olmalıdır.

İslamı AB norm, standart ve ilkelerine uydurmak cür’etten de öte bir cinnettir.


Mehmet Şevket Eygi

MollaCami.Com